Galeria foto de pe DeviantART prinde contur

In august v-am anuntat ca „am inceput sa selectez toate fotografiile realizate de mine si sa pun deoparte cele mai reusite cadre. Este vorba de un amplu proiect personal, daca ii pot spune asa. Imaginati-va ca am zeci de mii de cadre si ca mi-am propus sa vad toate pozele. Mai pe scurt le selectez pe cele mai bune, le retusez, dupa care le pun in ordine cronologica in galeria de pe DeviantART.”

Daca la inceputul lunii noiembrie galeria mea foto de pe DeviantART continea 141 de poze, astazi, 14 ianuarie 2010, galeria curprinde 493 de fotografii. In ultima saptamana am postat peste 150 poze. Pana acum am selectat si am postat fotografiile facute pana in 1 octombrie 2009. Incerc sa aduc galeria foto la zi, sa pun in viitorul apropiat poze in timp real: merg la eveniment, pun poze pe blog si apoi imediat pe DeviantART.

Daca sunteti interesati sa vedeti cele mai bune fotografii realizate de mine pana acum si de acum incolo puteti accesa galeria kristofer93.deviantart.com sau, daca aveti cont, ma puteti adauga in lista voastra de DeviantWATCH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *