Galerie foto pe DeviantART – 2008 done!

In august v-am anuntat ca „am inceput sa selectez toate fotografiile realizate de mine si sa pun deoparte cele mai reusite cadre. Este vorba de un amplu proiect foto. Imaginati-va ca am zeci de mii de cadre si ca mi-am propus sa vad toate pozele. Mai pe scurt le selectez pe cele mai bune, le retusez, dupa care le pun in ordine cronologica in galeria de pe DeviantART.”

Am selectat si am postat fotografiile facute pana in 31 decembrie 2008. Urmeaza sa treaca prin aceeasi procedura nu mai putin de 35 000 de cadre din 2009 care ocupa nu mai putin de 120 GB. Cele mai bune vor aparea aici.

In prezent, galeria mea foto de pe DeviantART contine 141 de poze. Imi dau toata silinta ca numarul sa creasca saptamanal. Imi propun sa intensific munca in ceea ce priveste acest „proiect”.

Daca sunteti interesati sa vedeti cele mai bune fotografii realizate de mine pana acum si de acum incolo puteti accesa galeria kristofer93.deviantart.com sau, daca aveti cont, ma puteti adauga in lista voastra de DeviantWATCH. Va asigur ca galeria va contine in viitor sute de poze.

Cat despre albumul foto online al orasului Bacau de pe Flickr, sa stiti ca nu am uitat de el! In curand il voi actualiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *