Mark Knight & Koen Groeneveld – Put Your Hands Up (Mark Knight Remix)

Mark Knight este unul dintre cei mai importanti producatori si dj din lume, clasandu-se pe locul 61 in Top 100 Dj Mag 2009. De-a lungul timpului v-am prezentat mai multe piese marca Mark Knight, multe dintre ele in exclusivitate. Printre ele se numara: Club Politics, Good Times, Mannheim, Flauta Magica, Faithless feat. Cass Fox – Music Matters (Mark Knight Remix), Mark Knight feat. Stephen Pickup – Susan, Dennis Ferrer & Jerome Sydenham – Sandcastles (Martijn Ten Velden & Mark Knight Mix) si D. Ramirez & Mark Knight – System (Rewind Edit).

El are propriul label, Toolroom Records, care a devenit unul dintre cele mai tari din lume. Seriile Toolroom Knights sunt la mare cautare si am observat ca si-au facut intrarea si in Romania, la Cluj si Iasi. Mark Knight este unul dintre producatorii si djii mei preferati.

Cea mai recenta productie semnata de Mark Knight se numeste „Put Your Hands Up” si este realizata in colaborare cu Koen Groeneveld, un alt nume sonor pe scena dance mondiala. Aceasta noua productie a fost lansata la ToolRoom Records in data de 25 noiembrie 2009, in doua variante: Koen Groeneveld Remix si Mark Knight Remix. Voi puteti asculta varianta pe care am pus-o in top si in emisiunea Unity in Diversity, si anume cea a lui Mark Knight. Auditie placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *