Koen Groeneveld – Go Around (Koen’s Privium Mix)

Date biografice despre Koen Groeneveld nu am si nici nu gasesc. Stiu doar ca este din Olanda si ca in 2008 a fost numarul 1 pe Beatport cu propria sa productie intitulata „Wake Turbulence„.

In show-ul „Unity in Diversity 004 – with kristofer on Radio DEEA (25 Octombrie 2008)” ati putut auzi o alta productie semnata de Koen. Este vorba de Chainside – I Would Die For You (Koen Groeneveld Vocal Mix) – click to listen! Saptamana trecuta a lansat la Dataworx Digital remixul sau la Dataworx – Control, o piesa care a facut si inca face ravagii!

Mark Knight a prezentat de curand melodiile pe care le considera cele mai bune in acest moment. Este vorba de „SiS – Nesrib”, „Dirty Vegas – Pressure (Sultan & Ned Sheppard Mix)” si nu in ultimul rand „Koen Groeneveld – Go Around” pe care o puteti asculta mai jos!

„Cred ca in 2009, Koen Groeneveld va da lovitura” – a spus Mark Knight despre Koen.

Sambata 15 noiembrie 2008 veti putea asculta in cadrul show-ului „Unity in Diversity” with kristofer de la Radio DEEA cel putin 3 melodii semnate de Koen Groeneveld. Deci: sambata, ora 20:00, Radio DEEA – click to listen!

„Go Around” se va lansa pe 24 noiembrie 2008 la labelul Abzolut. Melodia va veni in trei variante: Koen’s Brace For Impact Mix, Dataworx Mix si Koen Groeneveld Remix! Cea din urma o puteti asculta mai jos! Auditie placuta!

Si asta nu e tot, Koen pregateste pentru luna decembrie 2008 o alta productie buna: Groeneveld & Gelderblom – Fokker 126 (Koen Groeneveld Mix). Si aceasta va face parte din emisiunea de sambata!

7 thoughts on “Koen Groeneveld – Go Around (Koen’s Privium Mix)

  1. Foarte Buna piesa …. 🙂 am auzit o piesa pe vibe fm … e o voce de barbat…care canta…apoi zice stright sau strike nu sunt sigur …ai idee ?

  2. saluttt 🙂 mai am si eu nevoie de un nume la o mel 🙂 e o voce de femeie , „i;m out of control i;m so insecure ….etc…i gotta run away…”…te rog daca poti sa-mi spui numele 🙂 multumesc

  3. spune mi si mie te rog mult cum s cheama melodia aia care suna cam asa la un moment dat ” ‘cause if u don’t don’t …”e f tare si o da des pe vibe fm:P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *