Latino party cu Fiesta Club in Ania

Zilele trecute am postat pe blog un articol in care spuneam ca „in ciuda faptului ca avem zeci de cluburi si pub-uri, din cate stiu in Bacau nu exista nici un local care sa promoveze specificul latino. Si cunosc multe persoane care si-ar dori sa danseze pe ritmuri latino.

Iata ca Ania din Arena Mall organizeaza incepand de sambata, 13 martie 2010, petreceri latino. Primul latino party aduce in fata publicului dansatori si coregrafi din cadrul Clubului de dans sportiv Fiesta 2000.

Evenimentele vor fi presarate cu mici concursuri de dans adresate publicului, care se vor lasa cu premii. Castigatorii si clientii fideli Ania vor primi o invitatie de doua persoane pentru urmatoarea saptamana.

Ora de incepere: 20:00
Parteneri media: InimaBacaului.ro si kristofer93.com

4 thoughts on “Latino party cu Fiesta Club in Ania

  1. Ha ha ha, esti un meserias! U know why… Da, petrecerile latino sint binevenite, poate mai incing putin atmosfera tirgului. 🙂

  2. Am fost. Foarte tare frate ! Decat plictiseala de dupa 8-9 seara, mult mai bine sa te incante un ritm latino si sa vezi cele mai elaborate dansuri. Foarte foarte misto, mai ales ca din dansatori, 2 dintre ei au fost cu mine in clasa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *