New Year’s 1st Party in Club Zebra Bacau – 2 ianuarie 2010

Un nou an, un nou sir de petreceri la clubul Zebra din Bacau! Uita de momentele proaste din 2009 si vino sambata, 2 ianuarie 2010, alaturi de toti prietenii tai pentru a petrece si a intampina asa cum se cuvine noul an 2010! Va propunem concursuri si o atmosfera primitoare alaturi de:

Vino impreuna cu 9 prieteni la Zebra Club (toti odata – grup de 10 persoane) si poti castiga unul din cele 5 premii constand 10 pahare „Finlandia + Apple Juice”, puse la bataie de Zebra Club si kristofer93.com.

Pret intrare: fetele au intrarea libera, baietii – 10 ron
Accesul in club se face incepand cu ora 22.00.
Informatii, preturi si rezervari la telefon 0744 853 046

Online:

Parteneri: Kiss FM, Zile si Nopti, The Stage, 12 Hours Dance Marathon, Peroni, kristofer93.com, BeatFactor.ro, Aqua Club si StreamON

Parteneri media: AnyPlace, Tilllate, afterParty, BeatPortal, mnml, Ibiza Voice, Iasi.com, muzicabuna.ro, ParfumuriOnline.com, Sunrise, Resident Advisor, Love2Dance, techno.ro, SoFresh, Nights.ro, 25h.ro, FotoClubbing.ro, Urban Works Forum, InOras.ro si Time4Music

Complet renovat si modernizat, Zebra Club din orasul Bacau si-a redeschis portile in aceasta iarna cu multe schimbari majore, ridicandu-si standardul de calitate al locatiei si al viitoarelor evenimente la un standard de top club din Romania, dar si multe surprize, concursuri, premii si invitati pe masura.

One thought on “New Year’s 1st Party in Club Zebra Bacau – 2 ianuarie 2010

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *