Jaggermeister Wild Cats Party in Club Zebra – 18 decembrie 2009

Conceptul Wild Cats este inovator pentru Romania si a fost creat special pentru brand-ul Jagermeister. O echipa tanara formata din patru fete increzatoare si optimiste propun o seara speciala cu show-uri de dans si flair bartending vineri, 18 decembrie 2009, in Club Zebra din Bacau.

Concurs: intra pe zebraclub.ro si poti castiga 1 din cele 3 premii constand invitatii de doua persoane si produse marca Jagermeister, oferite de Club Zebra si kristofer93.com.

Line-up:

  • Sebo (label: Sunrise)
  • Inner (label: Local Intruders)
  • Moto (label: Local Intruders)
  • Sehn (label: Local Intruders)

Pret intrare: 15 ron
Accesul in club se face incepand cu ora 22.00.
Informatii si rezervari la telefon 0724 324 325

Online:

Parteneri: Kiss FM, Zile si Nopti, The Stage, 12 Hours Dance Marathon, Peroni, kristofer93.com, BeatFactor.ro, Aqua Club si StreamON

Parteneri media: AnyPlace, Tilllate, afterParty, BeatPortal, mnml, Ibiza Voice, Iasi.com, muzicabuna.ro, ParfumuriOnline.com, Sunrise, Resident Advisor, Love2Dance, techno.ro, SoFresh, Nights.ro, 25h.ro, FotoClubbing.ro, Urban Works Forum, InOras.ro si Time4Music

Complet renovat si modernizat, Zebra Club din orasul Bacau si-a redeschis portile in aceasta iarna cu multe schimbari majore, ridicandu-si standardul de calitate al locatiei si al viitoarelor evenimente la un standard de top club din Romania, dar si multe surprize, concursuri, premii si invitati pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *