Instagrame #15 (excursie în Carpații Meridionali)

Imediat după ce am terminat socotelile cu licența și automat și cu facultatea, am plecat într-o mult așteptată evadare la munte. România e și frumoasă, și mare, cu multe locuri de văzut, drept pentru care nu m-am rezumat numai la Valea Prahovei, unde am stat în ultima noapte, ci am început cu Transalpina și am continuat cu Transfăgărășanul, cele mai înalte șosele din țară și unele dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume.

Am făcut peste 1.300 de fotografii, am postat mai multe noutăți și informații pe Facebook de pe drum, însă grosul, adică subiectele pe care le-am găsit pe traseu, vor căpăta forma unor articole în zilele următoare.

cristian ghinghes kristofer foto iphone transfagarasan

A fost prima dată când am fost pe Transalpina și a doua oară când văd Transfăgărășanul. E bine că le-am parcurs în timpul săptămânii, având fără problemele posibilitatea să opresc pe șosea și să trag câteva cadre din loc în loc. Dacă era aglomerat, vă dați seama că nu puteam face asta pentru că m-ar fi călărit șoferii din spate. Sper ca ăsta să nu fi fost vreun autodenunț. 🙂

Până scot și selectez cadrele de pe DSLR, vreau să vă arăt fotografiile postate pe Instagram în această excursie. Cele 10 instagrame de mai jos, cum îmi place mie să le spun, au strâns aproape 1.000 de like-uri, în medie câte 100 de fiecare.

Mă puteți urmări pe Instagram aiciinstagram.com/kristofer93

1 ranca instagram

2 canon foto instagram

3 transalpina instagram

4 transfagarasan instagram

5 transfagarasan instagram

6 barajul vidraru instagram

7 sinziana benec balea lac instagram

8 pasul rucar bran instagram

9 castelul peles instagram

10 restaurant traditional sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *