Inna – Hot (Play & Win Club Mix)

Inna aka Alessandra este o prietena a celor de la Play & Win. Ei sunt trei baieti din studioul lui Viorel (3 Sud Est) care s-au pus pe treaba si au contribuit la realizarea catorva piese pentru artisti ca Activ, Sistem, 3 Sud Est si multi altii.

Inna, o artista necunoscuta din Romania a realizat impreuna cu Play & Win o piesa care se numeste „Hot”, a fost adaptata pentru club si a iesit o piesa de vara, care mie chiar imi place. Marti seara (12 august 2008) piesa a fost adaugata in playlistul emisiunii Request 629 de la Vibe FM si a fost redifuzata si aseara. „Hot” nu este prima piesa a duo-ului Alessandra & Play & Win, ei au mai avut si alte productii, de exemplu Goodbye.

Avand in vedere ca aceasta piesa este destul de ceruta de viberi, piesa va mai fi difuzata in continuare si este posibil sa intre si in playlist-ul zilnic Vibe FM. Acest lucru este incurajat si de faptul ca piesa are varianta radio – click!

Jos puteti asculta Inna – Hot (Play & Win Club Mix), auditie placuta!

40 thoughts on “Inna – Hot (Play & Win Club Mix)

 1. Huh.. piesa o am de vreo 2 saptamani .. dar cu alt nume .. cica Horatio remix .. alt obosit care s-a dat drept autorul acestei piese.

 2. Pare cunoscuta constructia melodiei …hmmm..nu stiu exact acum care e inspiratia, dar va anunt cand aflu

 3. inna e o prietena de-a baietilor d la play&win din ct si mel e facuta chiar in studioul lor,nu e preluata sau remixata d ei…cautati p youtube alessandra-goodbye si o reascultati p inna…ea e tipa! eu am asc mel ink d cand era in studio…e super!!! 🙂

 4. hmmm…eu am tot albumul celor de la play&win si jur k snt laurentiu si mihai de la 3se…alte voci n-am auzit 😐 so…play & win snt laurentiu duta si mihai sigur! luati albumul si o sa va convingeti 😐

 5. o piesa precum hot…sa fim seriosi,e un hit international si mai presus de orice e romanesc;) Be proud:D/

 6. da bine zis e o piesa romaneasca…buna de altfel…pacat ca e inspirata din melodia lui Mark Knight & D.Ramirez-Columbian Soul.
  defapt se cam aseamana un pic cam tare…

 7. stie cineva si alte melodii de ale ei, mai recente?adik in acelasi stil, k am ascultat goodbye si e foarte lena.m-ar interesa ceva mai rapid:)

 8. e belea piesa fratilor!eu am auzit-o prima oara aseara,la volan,pe autostrada…am rupt masina cat a durat…mi-a dat o senzatie ca as fi condus pana la…

 9. e chiar una din cele mai reusite melodii in oga la aceasta data.ne-a recomandat-o un:::)))preten pe party.

 10. Inna Super Tare Piesa :X Vreau si eu acapella Daca Se Poate :"> Multumesc (djrakco@yahoo.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *