Yoav – Club Thing (Funkerman Remix)

Despre Yoav nu se stiu prea multe lucruri, dar despre Funkerman da. Funkerman este acel artist ce are o voce foarte ciudata, duce spre o voce feminina. Primul lui release mai important a fost lansat cu Stealth Records in luna iulie a anului 2006 si se numeste „Fallin In Love”, dupa care a lansat Wheels In Motion cu cunoscuta casa de discuri „Vendetta Records” dupa care in mai 2007 am auzit de Funkerman – Speed Up, melodie care pe atunci era o necunoscuta. Pe 31 mai a intrat in calculator la mine cu toate ca nu era lansata.

Pe parcursul sfarsitului lui 2007 si pe parcursul inceputului anului 2008 a fost relansat la Kontor Germany si Defected, doua case de discuri foarte cunoscute. A lansat dupa aceea „3 Minutes To Explain”, o melodie facuta impreuna cu Fedde Le Grand, colaborator care l-a ajutat enorm. Acum mai are si „Get This Feeling”, melodie care a fost recent in topul Beatport. El a realizate cateva remixuri ca de exemplu la melodia Eddie Thoneick pres. Female Deejays feat. Chelonis R. Jones – If Only (Funkerman Remix), melodie difuzata si la Vibe FM, post la care se difuzeaza si Speed Up.

Acum a realizat un remix destul de reusit la noua piesa a lui Yoav – Club Thing. Piesa a fost difuzata mai intai la Request 629 dupa care a intrat in playlist-ul Vibe FM. Este un release nou ce merita ascultat! Auditie placuta!

In aceasta seara intentionam sa postez o lista cu melodii noi de la Vibe FM / Request 629 / Melodiile din noul sondaj, dar internetul imi joaca feste, merge jalnic! Maine seara va promit o lista cu melodii!

3 thoughts on “Yoav – Club Thing (Funkerman Remix)

  1. as aprecia dc ai putea sa`mi faci rost de melodia Sans souci – jewel box (orinal mix, sau orice remix sunt marfa toate)
    astept p ID sau file sharing ceva MS ANTICIPAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *