Inaugurăm Clubul Debaterilor!

După mai bine de 4 luni de pregătiri, formări, activități și participări la diverse competiții, miercuri, 9 aprilie 2014, lansăm Clubul Debaterilor. Este o nouă organizație, prin care mai mulți studenți din facultăți încearcă să promoveze și să răspândescă dezbaterile în rândurile tinerilor din București și nu numai.

Cum putem porni la drum cu un club de debate, dacă nu printr-o dezbatere?
Evenimentul va avea loc la Facultatea de Drept, este deschis tuturor studenților din centrul universitar București și va fi centrat pe o dezbatere demonstrativă între 4 studenți la drept, trei dintre ei fiind anterior finaliști ai competiției Dezbate România: Elena Raducu & Dana Pară vs. Simona Furnică & Mihai Cosmin Ispas. Aceștia se vor confrunta pe moțiunea „A.P. crede că studenții pot schimba România.”

clubul debaterilor inaugurare cover

Pe lângă dezbaterea demonstrativă, evenimentul include în program invitați speciali din partea partenerilor, dar și posibilitatea ca participanții să se înscrie în clubul de dezbateri din facultățile de proveniență, deci să își facă auzită vocea.

Clubul Debaterilor a luat naștere în noiembrie 2013, când participanții de la Naționala de dezbateri academice pentru studenți au identificat această nevoie la nivelul Bucureștiului. Ne-am întâlnit de nenumărate ori de atunci și până astăzi. Am pus bazele grupului de inițiativă, ne-am format, ne-am invitat colegii, am început să ne promovăm, am fost la competiții, am dezbătut intens la întâlnirile de club, am început demersurile în facultăți și așa mai departe. Acum ne lansăm, în ideea de duce dezbaterile în cât mai multe facultăți.

Eventul de pe Facebook. Intrarea este liberă. Vă puteți înscrie completând formularul disponibil aici: dezbateri.org/evenimentParteneri ai evenimentului: Facultatea de Drept, Universitatea din București, ARDOR Moldova.

afis clubul debaterilor inaugurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *