Guess Who & Spike – Tu-r in Club Zebra

Club Zebra din Bacau gazduieste vineri, 19 martie 2010, un concert din turneul national Tu-r sustinut de Guess Who si Spike, alaturi de Agresiv.

Ora de incepere: 22:00
Pret intrare: 15 lei
Informatii la telefon 0745 944 367
Rezervari la telefon 0744 853 046

Online:

Parteneri media (centru): Gazeta Sporturilor, Monden.info, SapteSeri, Flex Studio, ShowBiz.ro, MyConcert, inConcert.ro, MITnet

Parteneri (local): Kiss FM, Zile si Nopti, The Stage, Finlandia, Jagermeister, 12 Hours Dance Marathon, Peroni, kristofer93.com, BeatFactor.ro, Aqua Club

Complet renovat si modernizat, Zebra Club din orasul Bacau si-a redeschis portile in aceasta iarna cu multe schimbari majore, ridicandu-si standardul de calitate al locatiei si al viitoarelor evenimente la un standard de top club din Romania, dar si multe surprize, concursuri, premii si invitati pe masura.

8 thoughts on “Guess Who & Spike – Tu-r in Club Zebra

 1. Aia sunt partenerii clubului? :-S Ca la TU-R (si pe afis, implicit) sunt total alti parteneri…

 2. :))) ce legatura are asta cu petrecerea ?… vino frate si te distreaza nu te stresa de parteneri :))) …

 3. @Anonim: ma ocup de promovarea lor online si a acestui turneu, tre sa ma streseze si aceste detalii…

 4. @d-l Pyuric. Stii ce nu inteleg eu (VLAD sunt), de ce daca ai problema asta nu suni la Grishu sau Tama , ei au hotarit layout-ul cu Dorian.Ce e polemica asta off topic , dar senzatia mea e ca te suferi de nebagare in seama

 5. ^ 1. Dna, mai degraba decat dl =))

  2. Nu stiu ce ai inteles tu din comentariul meu, dar ce ziceam eu n-are nicio legatura cu Dorian sau cu layoutul afisului =))

  Am mentionat doar ca partenerii turneului sunt total altii decat cei care erau trecuti initial in acest articol, partenerii fiind cei care apar pe afis (inclusiv site-ul de care ma ocup eu, Monden.info). Kristofer a updatat intre timp articolul, dupa comentariul meu, si mi-a explicat pe Twitter ce se intamplase (thx, btw 🙂 )

  3. Nu cunosc niciun Vlad.

 6. Pyuric se ocupa de promovarea lor si de TU-R. Documenteaza-te bre Vlad, daca tot stai pe internet.
  Cand e vorba de un concert in Bacau, imediat apar "partenerii locali", ca sa isi treaca in carnetel ca au contribuit la concertul din Bacau.
  Cu toate astea ma bucur ca a iesit perfect concertul.
  Ave GuessWho si Spike!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *