Kosmetiq si Simon Lawrence in Club Zebra

Zebra Club Bacau organizeaza sambata, 13 februarie 2010, „Invaded Space” party la care vor mixa Kosmetiq si Simon Lawrence.

Line-up:

Pret intrare: 20 lei
Accesul in club se face incepand cu ora 22.00.
Informatii la telefon 0745 944 367
Rezervari la telefon 0744 853 046

Online:

Parteneri: Kiss FM, Zile si Nopti, The Stage, Finlandia, Jagermeister, 12 Hours Dance Marathon, Peroni, kristofer93.com, BeatFactor.ro, Aqua Club

Parteneri media: AnyPlace, Tilllate, afterParty, BeatPortal, mnml, Ibiza Voice, Iasi.com, muzicabuna.ro, ParfumuriOnline.com, Sunrise, Resident Advisor, Love2Dance, techno.ro, SoFresh, Nights.ro, 25h.ro, FotoClubbing.ro, Urban Works Forum, InOras.ro si Time4Music

Complet renovat si modernizat, Zebra Club din orasul Bacau si-a redeschis portile in aceasta iarna cu multe schimbari majore, ridicandu-si standardul de calitate al locatiei si al viitoarelor evenimente la un standard de top club din Romania, dar si multe surprize, concursuri, premii si invitati pe masura

9 thoughts on “Kosmetiq si Simon Lawrence in Club Zebra

  1. mmm…la limita acceptabilului pt ca deja kosmetiq a mai fost .dar simon lawrence pune bine rau .are ceva si din old school in seturile sale .un eveniment care merita .

  2. old school in seturile lui simon lawrence? unde ai ascultat muzica anonimule? dj-ul e electro progresive si oricum ca tehnica e praf, pacat ca nu ai fost sa-l asculti la iguazu si la west end. bravo cunoscatorule!

  3. laso asa " bre " .ca doar l am ascultat impreuna :)) la west a pus si ceva "oldies" ,remixate binenteles .iar de tehnica … sa judece ascultatorii.

  4. stiti ce imi place sa vad ?? ca lumea 'buna' de la iguazu vorbeste despre tehnica deejay'ilor :)).. imi place 🙂 .. asta probabil dupa experienta lor vasta in domeniu :))) .. am fost aseara la zebra , a fost ok , muzica buna , lumea se distra , nu era plin cei drept , dar cei care au fost nu au regretat ..

  5. pt iguazu si iguazu2 , daca tot sunteti asa tare in ale muzicii, de ce nu va semnati cu numele voastre sa va cunoasca lumea.de ce folositi numele iguazu? cand in Londra baietii acestia faceau muzica , voi va inregistrati poezii pe casetofoane.

  6. dar tu " the real Iguazu " cine ar trebui sa fii ?! patronul ala smecher si tzepar ? si pentru unii care se cred destepti : daca va uitati putin la link ul despre simon lawrence o sa aveti surpriza sa apara cu totul o alta persoana in acel link . unul care nu are nici o treaba cu dj ul respectiv :)) iar cand Kosmetiq se apuca de muzica unii din noi eram deja acolo de mult .iar noi cand inregistram poezii pe casetofoane tu bateai cu lingura in geam si spuneai : " uite mama , trec soldatii "

  7. da! patronul ala smecher si tzepar, nu i teaba ta!anonimule! ai valoare? da ti numele !daca vrei sa stam de vorba,daca nu, stai in banca ta! care ar fi aia!????!!! nu permit nimanui sa foloseasca un nume si o imagine muncita si apropo de tzeapa ….NUMESTE-O!

  8. kristofer…am o rugaminte am fost la eveniment si as vrea mixu k e dea dreptu adevarat.a fost p situ lor si nu lam luat stiu eu poate mai putea ajuta!astept raspuns!te rog frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *