Fotoreportaj: Prima seară tristă la Zilele Bacăului 2015

Aseară, în jurul orei 22:00, chiar dacă afară picura, am ieșit la plimbare cu gândul să văd spectacolul „3D mapping and visual projection pe clădirea Prefecturii”. Nu știu dacă l-au reprogramat pentru azi, însă aseară era liniște totală, în ciuda faptului că mai erau oameni în Piața Tricolorului care așteptau ceea ce le era promis în program. În schimb, unii abia montau scena.

Pentru prima oară, Zilele Bacăului sunt organizate anul acesta de Teatrul Municipal Bacovia. Ieri, teatrul a împlinit fix 67 de ani. Vreți să vedeți cum arăta centrul orașului aseară, de ziua teatrului, la prima ediție a zilelor orașului organizată de Teatrul Municipal Bacovia, instituție de cultură condusă de Anca Sigartău? Dacă da, priviți fotografiile de mai jos.

zilele bacaului 2015-16

Eu atât am să vă spun: bâlci trist, comercianți care dorm în mașini, microbuze parcate pe trotuar, corturi amenajate cu zero simț estetic, toalete puține spre deloc, coșuri/pubele de gunoi suplimentare inexistente și multă, multă mizerie.

Marii susținători ai teatrului afirmau sus și tare că e bine că festivalul a fost preluat de Sigartău, Pandele and co. deoarece, vezi Doamne, vom scăpa de cârnați, mici, bere și bâlciul standard de la astfel de manifestări. Eu văd cu totul și cu totul altceva. Aseară am observat o organizare mult mai proastă decât la edițiile precedente.

Am făcut fotoreportajul în alb și negru cu gândul că așa centrul va arăta mai bine.

zilele bacaului 2015-1

zilele bacaului 2015-2

zilele bacaului 2015-3

zilele bacaului 2015-4

zilele bacaului 2015-5

zilele bacaului 2015-6

zilele bacaului 2015-7

zilele bacaului 2015-8

zilele bacaului 2015-9

zilele bacaului 2015-10

zilele bacaului 2015-11

zilele bacaului 2015-12

zilele bacaului 2015-13

zilele bacaului 2015-14

zilele bacaului 2015-15

zilele bacaului 2015-16

zilele bacaului 2015-17

10 thoughts on “Fotoreportaj: Prima seară tristă la Zilele Bacăului 2015

  1. Deloc! Dar poate fi responsabilă pentru… bâlci trist, comercianți care dorm în mașini, microbuze parcate pe trotuar, corturi amenajate cu zero simț estetic, toalete puține spre deloc, coșuri/pubele de gunoi suplimentare inexistente și multă, multă mizerie etc.

   1. Asta nu tine decat de bunul simt al cetateanului care ,se pare,asa a fost deprins pana acum,nu de managerul unei institutii de cultura.

 1. Ce tot va luati de femeia asta? E vina ei ca vremea e urata? Sunteti penibili. Morti de foame, nu mai aveti ce scrie, vai de capul vostru … !

  1. Dacă ție îți place să vezi în fața teatrului oameni care dorm în mașini, mizerie de nedescris și microbuze parcate pe trotuar, nu mai comentez nimic. 🙂

 2. Dacă băcăuanii ar fi devenit fericiți, datorită acestui eveniment, nu mai conta că ploua. Nu dați vina pe ploaie, pentru proasta organizare și pentru că s-a mai golit visteria cetățenilor.

 3. Daca anul asta nu a mai bagat nimeni in voi mici si bere pana sa dati pe-afara, e proasta organizare..

 4. Cat tupeu puteti sa aveti unii cand vedeti cu ochii vostri cum se administreaza orasul de 8 ani si unii anonimi dintre noi continuati sa.i pupati in … Pe primarul puscarias si acolitii lui…..rusine….daca voua va place festivalul stati voi si bucurati.va..de el.noi restul ne vom bucura dupa alegeri ..dar ce ne bom bucura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *