Ultima zi de distractie @ Zilele Bacaului 2008 – amanata!

Ziua de duminica 5 octombrie 2008 trebuia sa fie ultima zi de distractie a festivalului Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600! Erau asteptati la Insula de Agrement artisti ca Vama, Voltaj, Doru Iulian si Zdob si Zdub, artificiile si speach-urile celor care ne conduc.

Despre spectacolele la Insula de Agrement am si argumente pro dar si contra: unul din argumentele contra este faptul ca locul unde se amplaseaza scena de fiecare data trebuie sa fie pe nisip. Daca ploua, nisipul devine o adevarata mlastina, iar totul devine incomod.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, ultima zi a festivalului Zilele Bacaului 2008 a fost amanata. Eu nu stiam acest lucru dar l-am aflat in jur de ora 20:00 cand am fost acolo si am vazut ca era liniste si pace. M-am interesat si am aflat ca spectacolul s-a amanat!

Este clar ca nu s-a terminat, bacauanii vor petrecerea finala si o vor avea!

Joi seara, 9 octombrie 2008 in centrul orasului Bacau se va incerca finalizarea festivalului „Zilele Bacaului – Bacau 600” prin mai multe concerte iar la final un maret foc de artificii!

Nu stiu daca vor veni aceiasi artisti, dar cred ca organizatorii vor sa se revanseze fata de public (cu toate ca nu au nicio vina) si vor aduce si alti artisti, astfel incat seara de joi sa fie de neuitat!

Mi se pare mai palpitant si astept cu interes ziua de 9 octombrie 2008! Cea mai posibila locatie pentru spectacolul de joi este Piata Casei de Cultura „Vasile Alecsandri”! Acolo este deja montata o scena (care probabil va fi extinsa) pe care ar fi trebuit sa se desfasoare cateva activitati ieri dar care au fost amanate tot din cauza vremii. Jos puteti vedea doua fotografii facute aseara pe la 20:30!Pana atunci as vrea sa va prezint o gafa facuta de Ziarul de Bacau:
Ziarul de Bacau scrie astazi ca „S-a tras cortina peste Zilele Bacaului – 2008„. Intr-un fel, asa ar fi trebuit dar nu a fost asa. Mai mult de-atat, in articol scrie ca (citez): „Daca vineri si simbata, bacauani de toate virstele au dat buzna pe Insula de Agrement si s-au incins la distractie, duminica, din cauza ploii, doar tinerii au fost temerari, mai ales dupa ora 19.00, la concerte” si „Seara de duminica s-a incheiat la Insula cu recitalurile trupelor Vama, Voltaj, Doru Iulian si Zdob si Zdub.

1.La Insula de Agrement nu s-a mai intamplat nimic duminica seara
2.Implicit, din fraza (1) deducem ca nu s-a tras cortina peste festival
3.Articolul a fost facut fara pic de informare in teritoriu

In final as vrea sa spun ca presa locala a fost foarte dezinteresata de „Zilele Bacaului – Bacau 600”, fapt care este complet gresit.

11 thoughts on “Ultima zi de distractie @ Zilele Bacaului 2008 – amanata!

 1. orelor, orele 20:00 nu exista. E ora 20, 16, etc..

  ‘aceeasi artisti’ nu
  ‘aceiasi artisti’ da

 2. Tănăsescu, în respectivul articol, a anticipat (greşit) un eveniment (ediţia s-a închis probabil pe la 17.00, duminică, textul dându-l mai devreme). Asta e, s-a fript!

 3. kristofer93 lasa-te , esti un copchil indolent 😉 si iti zic ca o sa ai cale inchisa spre PRESA tu !

  si sper ca iti dai seama cine scrie acesti articol
  te-am salutat !

 4. @ penultimul anonim: nu intentionez sa ma fac ziarist! Ti-am tras-o si te-ai suparat!
  @ ultimul anonim: mersi ca mi-ai luat apararea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *