Rezumat „Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600”

Festivalul „Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600” a trecut. In acest an sarbatorile orasului Bacau au fost speciale pentru ca se implinesc 600 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bacau.

Toata lumea se astepta la un super eveniment, cum nu a mai fost in Bacau pana acum. Activitatile culturale nu au intampinat probleme si s-au desfasurat asa cum trebuie. Dupa parerea mea, destul de rau a fost cu spectacolele: concertarile de vineri seara au inceput cu 4 ore intarziere iar duminica (ultima zi) a fost amanata pentru joi 9 octombrie din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Cred ca am fost cel care a conturat cel mai bine acest festival: am oferit informatii despre toate evenimentele, am postat programul in timp util si nu in ultimul rand am fost la spectacolele organizate dupa care am postat pe blog fotografii si impresii, oferind cititorilor mei o viziune clara asupra a ceea ce s-a intamplat la festivalul din 2008!

Articolele @ Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600:
(click pe fiecare titlu pentru articol)

In concluzie, festivalul Zilele Bacaului 2008 s-a transformat in „Saptamana Bacaului”, mie chiar mi-a facut placere sa asist la aceste spectacole si oricand sunt dispus sa particip la astfel de evenimente in Bacau, dupa care sa imi informez cititorii.

Zilele Bacaului au insemnat pentru mine si pentru blogul meu 18 articole care contin 143 de fotografii postate + 1300 nepostate. Asta spune totul despre ce a insemnat festivalul „Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600” pentru mine!

Urmeaza „Zilele Bacaului 2009”!…

2 thoughts on “Rezumat „Zilele Bacaului 2008 – Bacau 600”

  1. Trebuia sa fi vazut ce s-a organizat cu ocazia Sarbatorilor Iasilor – Iasi 600.
    Nici nu se compara cu Zilele Bacaului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *