Fotoreportaj de la Conferința Județeană PSD

Dacă vineri, 12 septembrie, ați sesizat agitație în zona Parcului Cancicov, trebuie să știți că a fost datorată (nu cauzată, căci mișcările au fost pașnice – poate prea pașnice, spun gurile rele) celor 1.700 de aleși locali, directori de instituții și simpli membri ai PSD, care au participat la Conferința Județeană a Partidului Social Democrat Bacău.

conferinta judeteana psd bacau 2014-33

Pentru că e prima adunare județeană după cea din primăvara anului trecut, când Dragoș Benea a fost ales președinte al organizației băcăuane, evenimentul de vineri a fost dedicat în principal recapitulării activității politice din ultimele 18 luni a PSD Bacău. În paralel, liderii locali ai PSD au făcut o analiză a rezultatelor obținute la alegerile europarlamentare, câștigate la pas de social-democrații băcăuani, după care a urmat aprobarea candidaturii lui Victor Ponta la președinția României. Unanimitate, desigur. 🙂

Evenimentul de la Teatrul de Vară s-a încheiat cu urmărirea Congresului Național al Partidului Social Democrat, care s-a desfășurat la Alba Iulia în sistem de videoconferință, toate organizațiile având astfel posibilitatea să intre în legătură directă cu lucrările Congresului. Cei 30.000 de delegați au votat „online” candidatura lui Victor Ponta, iar anunțarea rezultatelor s-a făcut ca la Eurovision. E o premieră interesantă pentru politica romănească, mai puțin costisitoare și modernă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *