Două interviuri și un calendar

În ultimele 2 săptămâni am răspuns unor întrebări venite atât din partea mass-media, a jurnaliștilor sau a ONG-iștilor, răspunsurile căpătând calea unor interviuri, 2 la număr, respectiv a unui calendar.

Da, mutra mea o găsiți anexată unei luni dintr-un calendar despre care urmează să vă povestesc în continuare. Nu m-am gândit niciodată că fața mea o să ocupe pereții altora. 🙂

1. Voluntariatul, oportunitate pentru carieră – interviu pe care l-am acordat Oxanei Morari, studentă la comunicare la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, pe platforma locală de voluntariat Bee Strong. Am povestit acolo niște lucruri pe care probabil nu le cunoaște foarte multă lume despre mine, accentuând rolul voluntariatului și al implicării mele în treburile comunității în liceu și studenție.

kristofer

2. De vorba cu Kristofer – Cei de la Deșteptarea au fost curioși cum văd eu Bacăul și viitorul apropiat al orașului, mai ales pe zonele de tineret și politică, și le-am răspuns cu mare plăcere. Am vorbit despre inițiativele mele, despre alți tineri cu inițiativă din Bacău, dar și despre planurile pe care le am pe termen scurt și mediu. Nu în ultimul rând, am făcut niște dezvăluiri legate de ofertele politice pe care le-am refuzat în ultimele săptămâni. Am vorbit așa cum sunt eu de obicei, adică direct.

3. În fiecare an, Fundația SynergEtica realizează la nivel național un Calendar Erupție Anticorupție (EAC), iar pentru ediția din 2016 mi-au propus să ocup și eu o pagină, având în vedere demersurile reușite pe care le-am făcut la nivel local pentru eliminarea taxei abuzive de 5 lei/pagină pentru cetățenii care cer informații publice. Eu apar la luna aprilie, unde povestesc pe scurt toată această aventură cu taxa buclucașă de la Primăria Bacău.

În calendar mai apar oameni precum Mariana Badiu (Luptăm pentru Aleea Lungulețu) și Bogdan Tănase (Alianța Medicilor din România), respectiv inițiative și structuri precum Iașiul Iubește Teii, Centrul de Resurse Juridice și ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *