Deepside Deejays si succesul international

Deepside Deejays au electrizat fara dar si poate sfarsitul anului 2008 cu productia „Beautiful Days„. Pe data de 3 noiembrie 2008 a intrat in playlist-ul zilnic Vibe FM, pe 8 noiembrie a facut cunostinta cu clasamentul 20 Vibes, dupa care a inceput sa urce in preferintele ascultatorilor de muzica dance. In acest moment, Beautiful Days este piesa ce ocupa locul 1 in clasamentele dance din romania!

Membrii proiectului DeepSide Deejays sunt VibeArena, Victor De La Pena, Dave Pryce si Nick Kamarera. Ultimele remixuri semnate de Deepside Deejays sunt realizate la piese cunoscute ca John Dahlback – Everywhere, Ian Carey – Get Shaky sau Dirty South – Minority.

Pe 22 ianuarie 2009 v-am oferit spre auditie noua productie semnata de Nick Kamarera si Deepside Deejays intitulata Secret Ride. Atentie, Secret Ride nu este noul single al duo-ului! Atunci am vorbit despre faptul ca „ultimele remixuri semnate de Deepside Deejays sunt realizate la piese cunoscute ca John Dahlback – Everywhere, Ian Carey – Get Shaky sau Dirty South – Minority”.

Dupa ce au castigat concursul de remixuri organizat de celebrul label de muzica electronica Toolroom Records (Mark Knight, Funkagenda, Dave Spoon, Diry Vegas etc.) prin care au avut sansa sa remixeze pe unul dintre cei mai in voga producatori si dj, Dirty South, se pare ca baietii de la Deepside au devenit spaima concursurilor internationale.
Astfel, in prima saptamana a anului 2009, Deepside Deejays au fost declarati castigatorii concursului organizat de Gfab Records, cu un remix la piesa „Get Shaky” a celebrului producator si dj Ian Carey (cel ce a semnat unul dintre hiturile anului 2008 – „Keep On Rising„).
Cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, la numai cateva zile distanta, un comunicat de presa venit din partea celebrului label Cr2, anunta cu mult fast ca Deepside Deejays sunt „the overall winners” al concursului „John Dahlback – Everywhere Remix Competition

Deepside Deejays: „Suntem extrem de onorati ca numele nostru are sansa sa fie alaturi de numele unor dj si producatori, pe care i-am admirat si considerat modele de urmat in cariera noastra. Promitem ca nu ne vom opri aici si ca Deepside Deejays va fi primul proiect romanesc ce se va regasi in line-up la White Sensation„.

In momentul de fata Deepside Deejays lucreaza la cateva proiecte pentru label-ul lui Ian Carey (Gfab Records), dintre care enumeram: Thomas Gold, Soul Avengerz si Jay C, insa surprizele vor aparea odata cu colaborarea cu celebrul artist englez Mike Oldfield si cu lansarea celui de al doilea single oficial al proiectului Nick Kamarera & Deepside Deejays, single pe care cei de la Ministry Of Sound l-au denumit „viitorul imn al tuturor club-erilor din lume„. Surpriza va fi cu atat mai mare cu cat piesa in cauza va fi prima piesa romaneasca remixata de dj renumiti precum Eric Prydz si Axwell. Cititorii blogului kristofer93.com vor fi printre primii care vor asculta aceasta piesa!

Cei care stiu cine sunt Eryc Prydz si Axwell sunt cu siguranta placut suprinsi de aceasta stire! Aceste propozitii au fost de ajuns ca Deepside Deejays sa fie numele care ma face sa ma simt mandru ca sunt roman! Bravo!

Link-uri:
www.deepsidedeejays.ro
www.deepsidedeejays.com
www.myspace.com/deepsidedeejays

Jos puteti asculta cele mai nou remixuri realizate de Deepside Deejays! Deasemenea, toate releas-urile oficiale pot fi ascultate pe www.deepsidedeejays.com! Auditia placuta!

Dirty South – Minority (Deepside Deejays Remix)

Ian Carey – Get Shaky (Deepside Deejays Remix)

John Dahlback – Everywhere (Deepside Deejays Remix)

One thought on “Deepside Deejays si succesul international

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *