Cu cine veti vota la alegerile prezidentiale?

Duminica, 22 noiembrie 2009, romanii isi vor vota presedintele. Anticipez ca multi cetateni cu drept de vot nu vor merge sa isi exercite votul, dar totusi le recomand sa o faca. Daca as avea drept de vot, as vota, fara doar si poate!

Acum vine intrebarea anului. Cu cine veti vota sau ati vota daca ati avea drept de vot la alegerile prezidentiale din acest an?

15 thoughts on “Cu cine veti vota la alegerile prezidentiale?

 1. Eu il sustin pe M. Geoana si chiar voi merge sa-l votez (desi pana acum, avand dreptul, nu mi l-am exercitat niciodata). Cred ca doar asa putem scapa de cocosatul de la Cotroceni. Asta daca nu vrem sa transformam ultima urma de democratie intr-o dictatura autentica. De un diplomat avem nevoie, nu de un petrecaret. Si de aceea cred ca Geoana e singura varianta eligibila din punctul meu de vedere. In rest…aceleasi "tinere sperante": C.V.T., Becali si doi-trei clovni.

 2. am 20 de ani si am fost la vot de vreo 2 ori,dar gata m-am lasat de "sportu" asta…numai mincinosi si hoti…eu lasi fi votat pe primarul de la Sibiu daca ar fi candidat:)bafta

 3. e trist cum unii mai pun botul la jocurile facute de PSD (fost FSN) si PNL sa preia puterea, acesti avizi de putere care au ajuns la fundul sacului si acum incearca prin toate mizeriile sa ne subjuge din nou

 4. Şmechere, ăştia nu-s toţi candidaţii. Ia bagă-l colea frumos şi pe REMUS CERNEA, că majoritatea utilizatorilor de Internet cu el o să voteze. 😉

 5. Din pacate, experienta celor aproape 20 de ani de "democratie autentica" romaneasca nu-mi da voie sa sper ca va fi altceva indiferent de cel care va castiga!
  E clar ca sunt unii care nu au / nu mai au ce cauta la Cotroceni, dar sunt dezamagit si de propunerile celorlalte partide!

 6. Trebuia să adaugi acolo şi "Nu mă duc la vot" sau "Mă duc la vot, dar anulez votul".

  Sunt destui care fac asta.

 7. Nu sunt toti candidatii, ceea ce nu e corect din partea ta. Si vorba celor de mai sus…nu avem toaate optiunile la indemana in micul tau chestionar. Sunt si care nu voteaza, si care anuleaza votul. Probabil nu esti constient, pt ca esti doar un pusti, dar se cheama manipulare ce faci tu… 😉

 8. De ce ar vrea cineva sa voteze cu Traian Basescu? Chiar nu ati vazut ca nu a facut nimic 5 ani??

 9. Atat timp cat nici macar pe site-ul mediafax http://votometru.mediafax.ro/ nu apar toti candidatii, nu vad unde e problema. Si atat timp cat acest blog e proprietate privata, acelasi lucru il spun…UNDE E PROBLEMA?? Citit oamenilor un blog unde in cadrul unui sondaj apar toti candidatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *