Cine vrea un blog cu gazduire gratis?

Andrei Raileanu de la Euro-AD ofera patru bloguri gratuite gazduite pe serverul Dev3. Euro Ad este o companie de productie publicitara care isi desfasoara activitatea in orasul Bacau.

Blogurile for fi gazduite pe serverul Dev3 si vor avea un subdomeniu gratuit de forma blogultau.dev3.ro. Se poate opta si pentru un domeniu .ro contra cost.

Singura conditie pentru aceste bloguri este afisarea barei de banner exchange cum o am eu pe acest blog. In cele patru casuţe vor fi afisate bannerele celorlalte patru bloguri de pe Dev3.

Pentru intrebari sau cereri de blog gratuit sunteti rugati sa il contactati.

Voi incuraja astfel de initiative pentru ca blogareala este un lucru pasionant si care cred ca place la multa lume. In cadrul emisiunii „Internationala de Seara” – 12 decembrie 2008 de la Radical FM am spus ca voi sustine persoanele care doresc sa isi faca blog si ma bucur ca am ocazia sa o fac!

6 thoughts on “Cine vrea un blog cu gazduire gratis?

  1. Cu continutul site-ului recunoastem ca a fost greseala noastra. Acel continut a fost eliminat, ba chiar in 2009 site-ul va fi schimbat in totalitate, inclusiv portofoliul nostru. Nu stiu ce „teapa” poate fi atata timp cat se ofera bloguri gratuite. Nu doresc decat sa sustin blogosfera si sa fac din Dev3 o retea de bloguri gratuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *