Statusul de la Yahoo Messenger are probleme

Dupa ce in urma cu cateva saptamani statusul de la Yahoo Messenger a avut mari probleme (puteam pune doar 40 de caractere), zilele acestea a aparut o mare problema : statusul de la Yahoo Messenger nu mai merge deloc.

Eu am aceasta problema de cateva zile. Anomalia nu vine de la provider (si altii din alte retele au probleme), nici de la mine (au multi probleme) ci cred ca vine tocmai de la serverele Yahoo.
De curiozitate, am trimis un mesaj la toata lista cu intrebarea : „Are cineva probleme cu statusul?” . Foarte multe ferestre (foto jos) s-au deschis cu raspunsul „da” si doar doua-trei cu „nu”.

Stie cineva cum se poate rezolva aceasta problema?
Am incercat dezinstall – sters toate fisierele din temp, documents and settings si registry install.
Am incercat versiunile 8.1.0.401, 8.1.0.421 si 9.0.0.907 Beta, dar fara sorti de izbanda.

Dupa cum vedeti in screenshot-ul de mai jos, am fixat statusul dar el nu apare la user-ul meu.

Ferestrele cu raspunsurile primite la intrebarea mea


Update: Ptiuuu! Acum merge, dar nu va impacientati, este ceva temporar.

10 thoughts on “Statusul de la Yahoo Messenger are probleme

  1. Salut..si eu aveam aceeasi problema..dar mai era una pe langa asta..nu ma arata online sau invisible..nu-mi arata cine intra/iese de pe mess..oricum..am dat niste intrebari pe site la Yahoo..2 tipi de pe acolo..mi-au zis sa folosesc un CCleaner..sterge coockies..si nu mai stiu ce..am folosit..imediat dupa asta..a mers fara probleme..dar Yamp’ul tot face figuri..

  2. Opinia mea este alta: nu soft-ul sau memoria virtuala a PC-ului este problema, eu cred ca este ceva cu traseul parcurs de informatie spre server, mai precis la trimiterea ei…poate ceva gen aplicatie de virtualizare sa ofere pentru o vreme o alternativa pt statusul ala…A se intelege, aplicatie de virtualizare in care sa fie scris un cod html si compilat ca text in codul Y Mess-ului…

  3. sal…eu am aceeasi problema d vreo 3 sapt. ma intai facea fente yamp-ul apoi statusul nu mai mergea deloc. am dezinstalat reinstalat am incerkt toate versiunile d winamp cu toate versiunile d amp si mess si degeaba.cateodata merge cateodata nu. are cineva vreo rezolvare?

  4. nu va mai stresatzi daca nu va merge statusul deloc…vil blocheaza yahoo pt. ca il schimbatzi prea dess…asteptatzi vreo ora, doua shy va merge inapoi…dar sa nu schimbatzi statusul.

  5. Am incercat si eu cum a zis DjScorpyon, cu CCleaneru dar nu a avut niciun efect. La mine daca pun un status, si dupa o jumatate de ora vreau sa il schimb, imi ramane blocat statusul vechi. E nasol… sau daca mi se face Idle , cand vin inapoi la calc nu mi se scoate, ramane asa ca Idle si tot numara minutele, cateodata ajung la cateva ore, chiar fiind la calculator.

  6. Si eu am aceiasi problema cu statusul la yahoo de o saptamna doua numi merge statusul oare de ce??? ma puteti asuta si pe mine?? pls
    ID:maryan_shmekeru2008

  7. deci am rezolvat nu stiu daca si la voi e la fel , cei drept si la mine arata ca la kristofer si a trebuit sa intru sa sterg din iduri deoarece mesul era prea incarcat si producea o eroare deci daca va este de folos folositi aceasta informatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *