Christian Green in Club Principe Bacau – 17 octombrie 2009

Club Principe Bacau il are ca invitat sambata, 17 octombrie 2009, pe Christian Green, dj cunoscut in primul rand pentru activitatea sa de la Vibe FM.

Line-up: Christian Green

Christian Green (aka Cristian Popescu) era pana de curand un consumator de muzica electronica. Anul 2008 l-a propulsat enorm in cariera de dj, facandu-si intrarea in grila de programe a celui mai ascultat post de radio dance din Romania, Vibe FM.

Christian Green poate fi auzit in the mix in fiecare zi de luni pana vineri de la 12:00 – 13:00 in „Vibe Mix” si sambata si duminica de la 18:00 la 20:00 in „Vibe Hits Live Mix”, ambele la Vibe FM. A participat la mai multe gig-uri notabile ca:

Christian Green a postat pe YouTube, vineri 4 aprilie 2009, primul single oficial intitulat „La Playa„. Cel de-al doilea single a fost lansat in septembrie si se intitulieaza Reflections (feat. Dee).

Adresa: DN 11 – iesirea din Bacau spre Magura .
Informatii si rezervari la 0752 791 155

Parteneri: Ballantine’s, Ghidul Bacaului, kristofer93.com, Tuborg, Vibe FM si Zile si Nopti

Spot audio publicitar

8 thoughts on “Christian Green in Club Principe Bacau – 17 octombrie 2009

  1. Prea putin conteaza afisul. Conteaza mai mult ce a fost acolo.
    Cred ca 1700 de oameni a insemnat ceva pentru Principe si mai ales pentru Bacau

  2. am fost in club la christean green , iti nare o trb omul frate toata noaptea a dat numai melodii de kkt ,daca a dat vreo 4 melodii tari
    atat

  3. Cel mai tare dj de cand merg la Principe.M-am distrat super tare, a fost incendiar,plus ca a fost si lume…tineti-o tot asa principe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *