Chiar aceiasi ursi?

Ziarul de Bacau titreaza: „Ursii gunoieri de la Brasov au dat iama la Palanca si la Ghimes – Faget„. Din acest articol am inteles ca primarul comunei Palanca presupune ca e vorba de ursii din zona Brasovului.

Sa inteleg ca ursii de pe langa municipiul Brasov au decis intr-o seara cu luna plina sa nu mai terorizeze brasovenii, au venit in judetul Bacau, s-au despartit (unii s-au dus la Palanca, altii la Ghimes) si au inceput sa necajeasca acum locuitorii jud. Bacau.

Ati auzit de pasari calatoare nu? Privighetorile pleaca in Africa la venirea iernii si vin inapoi in luna aprilie. Asa si ursii, acum calatori. Cat e cald stau in jurul mun. Brasov, iar la venirea iernii vin in judetul Bacau. Sau, mai stii, sa fie asa cum spune primarul?

Of-of, mai-mai!

Update: De data asta am gresit. Am citit articolul din ziar in graba si am omis ca „ursii au fost exportati din judetul Brasov in fondul de vinatoare din judetul Harghita”.

5 thoughts on “Chiar aceiasi ursi?

  1. Kristofer, daca erai atent citeai ca ursii de la Brasov au fost luati de autoritati si mutati intr-un fond de vanatoare din Harghita, adica foarte aproape de granita cu judetul Bacau. Daca te uiti pe harta vezi ca Ghimes Faget este foarte aproape de Palanca.

  2. "Ursii au fost exportati din judetul Brasov in fondul de vinatoare din judetul Harghita"

    Esti pe langa

  3. ursii au fost relocati in diferite paduri, departe de orase, unii in judetul Bacau,si au ajuns prin satele alea. Cum sa gandesti chiar asa pueril mai Kristofere93

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *