Un sertar plin de amintiri

Poate ca da, poate ca nu, nu stiu daca in plina perioada a articolelor obiective merita si e bine sa imi schimb stilul si sa incerc sa scriu pe blog dintr-o postura mai personala, dar am sa fac acest lucru si voi incepe chiar acum, cu acest articol in care voi depana amintiri relativ recente.

De la bun inceput tin sa va spun ca sunt un tip caruia ii place curatenia, ordinea si sa locuiasca in spatii largi si luminate. Din pacate, timpul nu mi-a permis ca in ultimele doua saptamani sa mai fac curatenie intr-unul dintre sertarele mele, chiar in cel mai important. In acesta incerc (am spus incerc, da?) sa tin cele mai importante chestii: carti, caiete, pixuri, bani, invitatii, liste si alte obiecte care ma ajuta sa realizez lucrurile pe care le am de facut in urmatoarea perioada de timp.

Volumul pe care il ocupau caietele si cartile m-a determinat sa fac ordine in sertar. De obicei imi aranjez geanta pentru scoala seara. De fiecare data cand in sertar nu incapeau cartile si caietele pe care nu le luam la scoala in urmatoarea zi eram obligat sa le depozitez intr-un alt loc si nu acolo unde vroiam eu. Asta e, sunt incapatanat. Acum incap toate in sertar, totul e ok.

S-ar putea sa vi se para putin pueril, chiar amuzant, dar in timp ce faceam ordine am dat de lucruri care mi-au amintit de cateva evenimente la care am participat. Am lasat aceste lucruri la urma si intr-un final le-am fotografiat (foto jos).

Sa le luam pe fiecare in parte:

  • 1. snur de martisor – e gros, e mare si il port in fiecare an la incheietura mainii stangi pentru a marca saptamana Martisorului. Mai mult de-atat, imi imi aminteste de Dinamo, echipa cu care tin.
  • 2. invitatie la 12 Hours Dance Marathon II, mega eveniment la care am fost partener media oficial;
  • 3. insigne Trilulilu, dobandite in urma acumularii de puncte pe Trilulilu.ro. Acestea imi amintesc ca sunt unul dintre cei mai activi membri Trilulilu si ca detin doua dintre cele mai numeroase si active grupuri, Vibe FM si Radio DEEA;
  • 4. brosura de la Tiergarten Schönbrunn din Viena, cea mai mare gradina zoologica pe care am vazut-o vreodata. Nu am pus poze realizate in vacanta la Viena, dar va promit ca voi face si asta in curand;
  • 5. fluierul de la Liberty Parade 2009 – acesta m-a facut ca doua zile dupa eveniment sa aud numai fluier. In masina la intoarcere, in casa, la terasa cu prietenii, numai fluiere auzeam! Oricum, LP2009 a fost incredibil! Am dansat de la 16:00 pana a doua zi la 7 dimineata. Am fost pe camioane, am fost la scena, mi-a placut si mi-am propus ca Liberty Parade 2010 sa ma aduca din nou pe litoralul romanesc. Da, Liberty Parade 2009 este lucrul care m-a facut sa vin, dupa ani buni de mers numai in strainatate, la mare in Romania.
  • 6. o simpla bomboana – pranzurile de vara in care stateam in casa din cauza caldurii m-au determinat sa imi gasesc o activitate relaxanta in fata calculatorului si a televizorului: suptul bomboanelor;
  • 7. Minicards! Am colectie acasa cu cele din Bacau si poate ca odata am sa v-o arat si voua;
  • 8. pixul cu care am scris in sfarsitul anului scolar 08-09 – acum nu mai are pasta dar imi aminteste de bucuria pe care am avut-o cand am intrat in vacanta. Iaca, am facut o aroganta!

Voi ce amintiri aveti? Care e prima care va vine acum in cap?

5 thoughts on “Un sertar plin de amintiri

  1. :))))) Am si eu un snur de martisor la oglinda de la masina ca sa imi aminteasca de Dinamo 😀 > FORZA DINAMO <

  2. Prima care-mi vine acum in cap?… este ca te-am cunoscut pe tine inainte sa-mi fii elev, prin fotografiile peste care dadeam necontenit ori de cate ori cautam imagini pe net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *