Blestem pe postul de ministru la MAI

Poate ca nu sunt in masura sa dezbat acest subiect dar simt nevoia sa imi exprim propria opinie in legatura cu situatia de la Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).

22 decembrie 2008: instalarea Guvernului Boc
23 decembrie 2008: Gabriel Oprea este ministru al Administratiei si Internelor
13 ianuarie 2009: Gabriel Oprea a demisionat din functia de ministru
14 ianuarie 2009: Dan Nica a preluat mandatul de ministru interimar la Interne
21 ianuarie 2009: Liviu Dragnea a fost investit in functia de ministru al MAI
2 februarie 2009, aseara: Liviu Dragnea a demisionat

Din aceasta telenovela eu inteleg un singur lucru: nici Oprea si nici Dragnea nu au vrut sa faca jocul anumitor persoane din partidul din care amandoi au facut/fac parte si anume din PSD. Ca dovada, Gabriel Oprea si-a dat demisia din PSD si automat din functia de presedinte al organizatiei judetene Ilfov.
Liviu Dragnea si-a dat demisia in timp util si ramane presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, functie pe care o are de mai bine de 8 ani fiind acum la al treilea mandat. Increderea de care are parte din partea locuitorilor din judetul Teleorman este maxima.

In continuare tin sa expun o alta varianta a situatiei de la MAI. Cred intr-o oarecare masura ca aceasta telenovela de la Interne ar fi consecinta unui joc al PSD. Daca Democrat-Liberalii inghit in sec aceasta guvernare, Social-Democratii nu o inghit deloc si tocmai de aceea ei intentioneaza sa creeze haos, sa slabeasca increderea populatiei in „Guvernul Boc” si implicit in Basescu si sa diminueze sansele actualului presedinte la alegerile prezidentiale din 2009 prin astfel de situatii cum este cea de la MAI.

4 thoughts on “Blestem pe postul de ministru la MAI

  1. Părerea mea este că bâlbâiala asta face rău doar PSD-ului!
    Din contră, în loc să-i facă rău lui Băse şi PDL-ului, le întăresc acestora poziţiile. PDL-ul apare ca un partid serios, cu miniştri stăpâni pe portofoliile lor, pe când PSD-ul apara ca o turmă fără cioban, haotic, fără cap şi fără coada, cu oameni labili.
    Cred că cineva face jocul lui Băse la faza asta.

  2. Kristofer, imi trebuie niste programe de prelucrare a fotografiilor, imi poti da niste denumiri, sa sti ce sa caut, te rog. MUltumesc anticipat

  3. Am uitat sa mentionez: trebuie, spre exmplu, sa „decupez” oamenii dintr-o foto si sa-i incadrez in alte imagini…Deci trebuie sa fie un program serios….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *