Dj Dark feat. Dora – Someday

Dj Dark s-a nascut pe 19 mai 1989 la Brasov si de mic copil a fost atras de muzica, participand la diferite concursuri de cantat, „nu am avut succes la fel ca Cleopatra Stratan, dar a fost bine” spune Dj Dark.

La varsta de 14 ani a inceput sa mestereasca programe de mixat ca VirtualDJ sau DSS DJ, dupa care si-a achizitionat o consola Hercules MK2 iar mixatul pe acest aparat il facea sa se simta ca un DJ adevarat care mixa in cluburi. La scurt timp, a fost invitat sa mixeze in cluburi ca Obsessive Club (Baraolt), Disco-Club Excalibur (Sf. Gheorghe), Bulevard Club, Club Lounge Black & Silver, Threatre Club, Club President, City Club, etc (toate din Brasov).
In iunie 2008 si-a achizionat un echipament profesional de dj, Pioneer CDJ 200 si Pioneer CDJ 400.

Dupa doi ani de djing si munca, s-a decis sa scoata in septembrie 2008 prima sa piesa intitulata „You Gonna Fight„. Aceasta melodie este facuta in colaborare cu Dj White si Dj Fndy (3shift). A fost difuzata intens in cadrul emisiunii Request 629 de la Vibe FM.

Dj Dark a terminat recent o noua melodie intitulata „Someday„. Vocalul melodiei este asigurat de Dora, participanta la EuroVision Romania 2006 atunci cand a obtinut locul 3. Dora nu si-a descoperit pasiunea de la o varsta frageda dar cand s-a intamplat acest lucru a stiut ca asta vrea sa faca si anume sa cante. A studiat cu mai multi profesori de canto si muzica usoara dupa care a cantat intr-un pub Brasovean. Dupa o vreme a ajuns sa colaboreze cu Mihai Alexandru compozitor muzica usoara, a participat in 2006 la Eurovision cu o piesa facuta de Mark Paelinck, Mihai Alexandru si Janie Winchester unde a obtinut un neasteptat loc 3 cu piesa Brand New Feeling. A urmat plecarea in Germania la un Workshop international, a mai participat la diverse concursuri de muzica usoara si momentan colaboreaza cu compozitori din alte tari . In decembrie 2008 l-a cunoscut pe Dj Dark. A simtit o legatura pe plan muzical „acea legatura magica” si a iesit piesa „Someday„. Aceasta este o varianta preliminara, mai este de lucrat la varianta finala aproximativ 10%! Auditie placuta!

Pentru mai multe detalii puteti vizita:

15 thoughts on “Dj Dark feat. Dora – Someday

  1. Versiunea nu este cea finala e doar un preview mai e de lucrat km 10% . Va doresc o auditie placuta . Enjoy:)

  2. Super tare melodia. Abia astept sa scotzi versiunea finala si sa imi dai startu sa o pot mixa. Bafta in continuare si tzine-o tot asa.

  3. salut kristofer , am auzit si eu la vibe o mel … cv q „and i miss u …i wish i never kiss u,i wish i never miss u….dak stii pls , multumesc

  4. multumesc mult 🙂 .. esti cel mai tare .. si ink cv te rog … qm se numeste remixul la piesa schiller mit heppner – i feel you .. am auzit putin mai devreme p vibe 🙂 .. multumesc de 100 d ori:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *