Parcul Cancicov a devenit parcare – foto

Astazi in jurul pranzului, aleile Parcului Cancicov au fost impanzite de zeci de autoturisme. Langa parc este situata o mica biserica unde astazi a avut loc o ceremonie de inmormantare.
Acest lacas de cult gazduieste des ceremonii de cununie sau de inmormantare dar participantii la astfel de evenimente nu isi parcheaza masinile in parc.

Aproximativ 30 – 40 de soferi au incalcat astazi legea intrand cu autovehiculele in parc si stationand doua ore pe aleea principala. De precizat ar fi faptul ca multe masini parcate erau inscriptionate cu „Amicii instalatii”. Constat cu parere de rau ca Parcul Cancicov nu mai este un loc de recreere sigur.

Jos puteti vedea patru fotografii de la fata locului!
5 thoughts on “Parcul Cancicov a devenit parcare – foto

  1. ce nesimtiti. in vara am facut cununia civila acolo sinici u am conceput sa se intre cu masinile pana acolo. ar trebui ca primaria sa ia masuri.

  2. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar a fost înmormântat un om deosebit care poate merita acest deranj. În altă ordine de idei, una e cununia civilă la care protagoniştii principali pot ajunge pe picioarele lor şi alta este înmormântarea.
    Ca şi principiu, ceea ce au făcut nu este în regulă, dar să nu uităm ce vânzoleală de maşini de la primărie şi de la cei care desfăşoară activităţi economice pe acolo, este prin parc vara, când sunt sute de copiii ieşiţi la plimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *