Apropo de parcări

Situațiile extreme presupun soluții pe măsură. Deranjat de zecile de șoferi care îi blochează zilnic calea de acces în curte, un băcăuan a pus pe gardul casei un mash pe care scrie mare, cu litere de-o șchioapă, „nu parcați!”

5 thoughts on “Apropo de parcări

 1. Pai nu prea e ok, nu?

  Ca nu detine si terenul de dupa gard; desi e ilogic, nu are drept legal de a lua nicio actiune impotriva celor care parcheaza acolo sau ii blocheaza in alt fel accesul in curte.

  + ca ne este iarasi interzis sa afisam in spatiile publice insemne menite sa induca in eroare sau sa simuleze legitimitatea lor; sa nu se aleaga el cu vreun soi de sanctiune.

 2. Salutare,

  Bravo domnului doctor ca a facut asta. Mi se pare normal, atata timp cat langa casa dumnealui e TREZORERIA si zilnic vin zeci de oameni normali si IDIOTI care parcheaza masina la cum ii taie capu. Si eu patesc identic, pentru ca am langa mine la fel o cladire de stat vizitata zilnic de clienti ei, care parcheaza si aia aiurea pentru a intra de la 5minute la ORE bune. Iar tu ca om daca ai o urgenta si iti tii masina in curte, stai si astepti de prost. Si vrei sa iesi din curte, astepti, si dupa cauta idiotul care ti-a blocat intrarea, daca stii unde si care e le (ca uneori nu le scrie pe frunte, ci in privire). Pe ei nu-i intereseaza cand stai sa le zici „domnule, da esti nesimtit ? Nu ai vazut semnul ca e interzisa parcarea ? Tu in fata casei tale sau a vecinilor tai faci la fel ?” Si unii iti rad in fata si alti isi mai cer scuze, de dragul de a le zice. Asta e „EDUCATIA” romanului.

  Ar trebui o lege locala, in care sa suni la politia locala, ca tot ii platim degeaba uneori, cand te blocheaza un idiot de asta, sa vina sa-i blocheze macar rotile si sa-i de-a si-o amenda, ca alfel nu se invata omul la noi, si crede ca i se cuvine sa parcheze oriunde 😐

  Va doresc o zi buna, celor cu capul pe umeri 🙂

 3. @ahuiban dupa logica ta, as putea sa descarc si eu o remorca cu lemne in fata scarii tale si sa-ti blochez accesul in casa, ce plm ca doar e spatiu public

 4. da ar fii logic sa vada tot chioru ce de tarani in orasu asta m am saturat in afara iti ridica masina ba boule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *