aPa, Găină! Ascultă-i pe cei care te-au ținut în brațe până acum.

Se pare că în ultimele zile, ca urmare a celor 2 avarii care au lăsat vreo 4 zile Bacăul fără apă, să ceri demisia lui Răzvan Găină, directorul de la Compania Regională de Apă Bacău (CRAB), e un must pentru politicienii din Bacău. Toți se îngrămădesc să facă asta acum, după ce ani de zile l-au ținut în brațe pe cel care a fost uns și susținut în această funcție destul de bănoasă ca rezultat al înțelegerii USL-iste locale.

Unde erați, dragi politicieni care faceți acum gargară cu apa Bacăului (că bine a spus-o azi Deșteptarea!), în vara anului 2014, când la robinete a fost secetă 3 zile? Dar la începutul anului 2015, în plină iarnă, când iar am rămas fără apă? Să înțeleg că atunci aveam rezervă de apă funcțională, domnule Cosmin Necula, deputat la acea vreme? Dar dumneavoastră, domnilor Vreme și Palăr, ce făceați atunci? Ca să nu mai vorbesc de Dragoș Luchian, fost viceprimar, exponent al puterii locale liberale din ultimii 12 ani, care ieri a cuvântat pe Facebook și a început să dea lecții după o campanie electorală în care și de umbra lui i-a fost frică. După 2 mandate dezastruoase, cred și eu…

cosmin necula gaina groapa pedagogic

Știu, sunt consilier local, unii îmi spun că ar trebui să fiu mai diplomat și eventual să îi și mângăi pe cei care se fac responsabili de starea în care au ajuns serviciile publice din Bacău, dar eu refuz această abordare. Prin urmare, nu mi-e rușine să trec din nou în revistă poezia pe care i-o dedicam directorului Găină la începutul anului 2015, versuri pe care le încheiam cu „Domn’ director, demisia!”.

Mai țineți minte când Cosmin Necula, pe atunci deputat și acum primar, ne spunea că nu vrea să discute majorarea prețului apei din Bacău, ba mai mult că acea mărire (de la de la 6,66 lei mc, la 7,74 lei mc) trebuia făcută? Se întâmpla pe 29 ianuarie 2015, imediat după avarie. E cel mai bun exemplu de problemă care se poate sparge fix în capul tău atunci când nu reacționezi când trebuie. Asta ca să nu mai vorbim de concursul suspect prin care directorul și-a reconfirmat scaunul.

Oricum, pe ușă sau pe geam, Răzvan Găină trebuie să plece.

2 thoughts on “aPa, Găină! Ascultă-i pe cei care te-au ținut în brațe până acum.

  1. Avem vreo siguranta ca asa ceva nu se va mai repeta ?
    Sau suntem la mila conductei? Nu de alta dar am carat cate 60-80 l apa pe zi pana la 3 , de la pompa.

  2. Completare : cate 3-4 drumuri cu bidoane de cate 10 litri fiecare.
    Si , chiar si asa am fost la limita , nu stiu cum s-au descurcat altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *