12 Hours Dance Marathon @ Calea Moldovei 191 (langa Skoda) – 19 aprilie 2009

Duminica, 19 aprilie 2009, ora 22.00 langa reprezentanta Skoda de pe Calea Moldovei 191 va avea loc prima editie a evenimentului de muzica electronica Half A Day/12 Hours Dance Marathon, eveniment organizat de echipa Sunrise.

Update: Noua locatie este Calea Moldovei 191, langa reprezentanta Skoda (foto jos).

Main:

  • Rhadoo ([a:rpia:r]/Cadenza/Sunrise)
  • Raresh ([a:rpia:r]/Sunrise)
  • Praslea ([a:rpia:r]/Sunrise)
  • Sebo (Sunrise)

Warm up: Vlad Dima (Zebra Club Bacau)
Visuals: Cote

Pret intrare: 30 de ron
Parteneri media: 1TV Bacau, AnyPlace.ro, BeatFactor.ro, FreeStyle, Kiss FM, kristofer93.com, Nights.ro, ParfumuriOnline, SoFresh, SuperBC, YaZee, Zebra, Zile si Nopti

10 thoughts on “12 Hours Dance Marathon @ Calea Moldovei 191 (langa Skoda) – 19 aprilie 2009

  1. Mai bine, caci in noua locatie volumul va putea fi la maxim!!!!!! Let’ get party!!!!!!!!! Ne era dor de un astfel de eveniment.

  2. sponsor fiind finlandia si jaggermaister care sunt (bauturi alcoolice si nu aliment ca berea )exista obligatia organizatorului de a nu primi persoanele sub 18 ani.dar sincer cred ca e o chestie asemanatoare cu legea care interzice fumatul.cred ca nu trebuie sa fie panica pe motivul asta :).motto-ul organizatorilor spune tot :Be There, The Rest Is Magic !

  3. A fost. Been There done that. fiti pregatiti pentru Dance Marathon 2 pe 12 septembrie ;). Vor fii si mai multi dj si f buni.

  4. Show-ul a fost extraordinar! Laserele, animatoarele, atmosfera , dar mai ales sound-ul! Cel mai adevarat din Bacau. M-a uluit totul! Neasteptat de …interesant! 12 septembrie e ales perfect. S-auzim in curand cine sunt invitatii! I’ll be there, the rest is magic for sure!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *