12 Hours Dance Marathon 02 @ Promenada Mall Bacau – 12 septembrie 2009

12 Hours Dance Marathon este un label de evenimente nascut din pasiunea pentru muzica electronica si dorinta de a oferi entertainment de calitate in zona Moldovei.

Concurs: Zebraclub.ro si kristofer93.com ofera 5 invitatii de cate o persoana la 12HDM 2.

Urmareste pe zebraclub.ro si 12hdm.ro concursurile cu premii de la Vans si Eastpak in valoare de 3000 de euro. Poti castiga invitatii, genti de la Eastpak si incaltaminte de la Vans.

Prima editie a 12 Hours Dance Marathon de la Bacau a avut un impact deosebit in sfera muzicii electronice, fiind printre putinele evenimente de mare amploare din zona Moldovei cu aceasta tematica. Petrecerea a avut loc pe 19 aprilie 2009 in hala Woodcotte si a atras 1500 de persoane, invitati fiind dj-ii Raresh, Rhadoo, Praslea si Sebo.

Editia cu numarul doi a 12 Hours Dance Marathon va avea loc sambata, 12 septembrie 2009, in parcarea Promenada Mall Bacau.

Artisti invitati:

 • Bill Patrick
 • Federico Molinari
 • Thomas Melchior
 • Raresh [a:rpia:r]
 • Zotist (Sunrise)
 • Cote

Biletele s-au pus in vanzare pe Bilet.ro.
Evenimentul va fi transmis live pe AcumLive.ro.

Eveniment sustinut de: Ursus, Absolut Vodka, Ballantines, Primaria Bacau, Ambasada Italiei, Vans, Eastpak, Sunrise, Canapea.ro, Hipermarket.ro, bambus.ro, sistemecuratenie.ro, Kiss FM si Zile si Nopti

Parteneri: BeatFactor.ro, AcumLive, Tillate.com, AnyPlace.ro, Resident Advisor, kristofer93.com, Aqua Club, ParfumuriOnline.com, Club Zebra si The Stage

Parteneri media: Nights.ro, Urban Works Forum, SoFresh.ro, Feeder.ro, MuzicaBuna.ro, YaZee, AfterParty.ro, DjResource, Techno.ro, m-news.ro, Time4Music, FotoClubbing.ro, ClubEvents.info, mnml, Albatros si Limpio


12 thoughts on “12 Hours Dance Marathon 02 @ Promenada Mall Bacau – 12 septembrie 2009

 1. marfa..ma mir k n-am stiut de prima editie..sper sa merite si sa nu vad babalaci acolo k la romaniam top hits :)…cam cat o fi biletul?

 2. deci daca iei bilet de pe net ,cand ajungi acolo mai dai 10lei ?:-?
  si poti sa`l iei de acolo direct cu 30?

 3. ce poti sa raspunzi la oligofreni , uitati aici intrebare:"02 septembrie 2009 12:41
  Anonim spunea…
  deci daca iei bilet de pe net ,cand ajungi acolo mai dai 10lei ?:-?
  si poti sa`l iei de acolo direct cu 30?"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *