Studio One – Everytime (DJ Andi Remix)

Studio One este un proiect compus din doua persoane : Dj Serge si Tanya. Amandoi din Republica Moldova, au cochetat cu muzica de mici: Dj Serge punea muzica la diferite manifestari scolare, organiza discoteci, apoi a absolvit scoala de muzica, la specialitatea acordeon. Tanya inca de la gradinita avea tangente cu domeniul artistic, la 16 ani absolvind liceul tot la un profil muzical. La inceputul lui 2004 s-a intanlit cu Serge si impreuna cu DJ Tiganash aka Viorel au pus bazele proiectului „Studio One”.

In 2005 lansau „Cheama-ma, atinge-ma”, in 2006 au lansat albumul „Soarele si dimineata” iar in 2007 single-ul „Lose Control”. „Everytime” este difuzata pe Vibe FM si are un oareacare succes.
Ei lucreaza la un nou album si spera ca pana in mai 2008 sa il lanseze, „Mee loves you” fiind piesa care va tine capul de afis.

Dj Andi este omul care distreaza ascultatorii in fiecare seara de la 18:00 la 21:00 de luni pana vineri la Vibe FM in cadrul Request 629. El a remixat o multime de piese autohtone dar si din afara si are un viitor stralucit in fata. Piesa lui „Fire” ce este cantata impreuna cu Stela va aparea cat de curand pe micile ecrane!
Pana atunci va urez auditie placuta – Studio One – Everytime (Dj Andi Remix)!
Deocamdata va pot oferi doar un set rip!

4 thoughts on “Studio One – Everytime (DJ Andi Remix)

 1. Hello again 😀

  Iar vin cu o intrebare (la fel, dupa cautari pe forum fara rezultate). E o tipa, canta cam asa: Living a dream, places that i’ve seen, there’s nothing without you; Searching my soul, don’t know if you know, i’m nothing without you. Parca mai zice si „little did i know” pe undeva. A fost in seara asta (20.28 daca ajuta) si am mai retinut: the storm is calling, i miss the sunlight on your face, the rain is falling since you left without a trace, you hear me calling, i long to feel your long embrace. Insa e posibil sa fi intrat deja o alta piesa si eu sa nu-mi fi dat seama, caz in care as vrea s-o stiu si pe asta 😀

  PS: Sugerez o noua sectiune pe blog, „Ask Kristofer”. Sa stie omul unde sa se duca direct, nu sa posteze aiurea cum fac eu acum.
  Merci pentru timpul acordat!

 2. Salut!

  Jerry Ropero feat. Cozi – The Storm (Inpetto Vocal Remix) sau DONS and DBN mix.

  Este deja o sectiunea la link-ul aici

  Oricum trebuie sa reinnoiesc postul.

 3. Merci frumos!
  Si pentru link, nu stiam de postul respectiv. Acolo postez cand mai am nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *