Pe cine am votat pentru Top 100 DJ Mag 2015

Mâine e ultima zi în care se mai poate vota pentru Top 100 DJ Mag 2015, clasamentul mondial al DJ-ilor contestat de unii, deloc important pentru alții, dar încă de referință pentru mulți adepți ai muzicii dance.

Ca orice pasionat de muzică electronică, dar mai ales din postura de redactor pe această nișă la Urban.ro, mi-am votat în această seară favoriții, iar alegerile n-au fost foarte grele. Asta pentru că votul meu nu este un rezultat al campaniilor din această perioadă ale DJ-ilor și producătorilor, ci vine ca urmare a activității din ultimul an a artiștilor pe care îi urmăresc și îndrăgesc.

Cu greu m-am rezumat la 5 nume:

  • 1. Aly & Fila;
  • 2. Armin van Buuren;
  • 3. Markus Schulz;
  • 4. Hazem Beltagui;
  • 5. Solid Stone.

Aly & Fila pentru că țin genul uplifting trance în viață, pentru Future Sound of Egypt (compilația, emisiunea, casa de discuri și mai ales turneul mondial) și pentru constanța cu care lansează albume, compilații, remixuri și piese pe care nu mă mai satur să le ascult.

Armin van Buuren pentru că își respectă fanii, pentru faptul că a strâns la Armada Music unii dintre cei mai tari și constanți producători trance, pentru că încearcă să îi facă și pe fanii EDM să se îndrăgostească de trance, dar și pentru ultimele compilații, destul de reușite după părerea mea (ASOT 2015 și ASOT at Ibiza, Ushuaia 2015).

kristofer cristian ghinghes armin van buuren

Markus Schulz pentru că sprijină foarte mult trancerii români (Bogdan Vix, Adina Butar, Mr. Pit etc), pentru seria de piese lunare „World Tour 2015”, pentru soundul încă hibrid din emisiunile sale, pentru gașca faină de la Coldharbour Recordings, dar și pentru noua compilație Trance Nation (ce tracklist!).

kristofer cristian ghinghes with markus schulz

Hazem Beltagui pentru versatilitate (produce deep house sub proiectul H4Z3, trance sub Hazem Beltagui și psy/dark trance sub numele Dark Sahara), pentru soundul unic „melotrance”, pentru proiectul Crossings pe care abia îl aștept, dar și pentru mixurile hipnotice.

Solid Stone pentru că e absolut genial și pe partea de progressive house sub aliasul Diversion, pentru că e producătorul meu favorit în acest moment, pentru că în podcastul său bagă o grămadă de exclusivități, pentru că știe să facă pasul de la progressive trance la big room și pentru că promite mult!

Vă puteți vota și voi DJ-ii preferați aici. Deadline: mâine, 14 septembrie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *