„Votul util” este pentru o nouă clasă politică!

Este penultima zi de campanie înaintea alegerilor de duminică, 5 iunie, în cadrul cărora candidez independent pentru Primăria și Consiliul Local Bacău.

Am avut o campanie pozitivă, bazată pe idei realiste, concrete, bine argumentate, în care am ținut să le demonstrez băcăuanilor că încă mai pot spera că în orașul lor se poate face ceva.
Sunt singurul candidat din cursa pentru municipiul Bacău care are studii de administrație publică și care totodată a semnat angajamentele pentru educație, tineret și integritate. Nu am făcut promisiuni și propuneri SF, ci am propus principii și idei pentru dezvoltarea pe termen lung a Bacăului. Bacăul are nevoie de un manager al serviciilor publice cu viziune, cu studii în domeniu, nu de oameni ai partidelor trimiși în această luptă de diverse grupuri de interese!

cristian-ghinghes-poza-1

Nu am cum să trec cu vederea spusele de astăzi ale candidaților PNL, în frunte cu Dragoș Luchian, care încearcă pe ultima sută de metri să încaseze niște voturi cu teoria „votului util”. Aceștia susțin că sufragiile care se duc la candidații care nu sunt de la PNL și PSD sunt niște voturi „risipite”.

Sper să țineți cont de ceea ce s-a întâmplat în acești ultimi ani la nivel local, după 26 de ani de conducere roșie a județului și 12 ani de administrație liberală în municipiul Bacău.

Aproape toți contracandidații mei au deținut funcții politice, au avut șansa să demonstreze de ceea ce sunt sau mai degrabă nu sunt în stare să facă pentru Bacău, în timp ce eu am reușit din societatea civilă să rezolv câteva dintre problemele comunității, luptându-mă cu ei în ultimii 9 ani.

Apelul meu este să votați pe altcineva, pe cineva nou! Vă rog să veniți la vot și să îmi acordați un vot de încredere pentru a putea începe schimbarea clasei politice din Bacău. Votul dumneavoastră va fi cu adevărat util dacă îl acordați pentru o nouă clasă politică!

Vă aștept duminică la vot!
Sunt singurul independent de la Consiliul Local (poziția 7 pe buletinul de vot) și cel mai tânăr candidat din competiția pentru Primăria Bacău (poziția 8). 

cristian-ghinghes-poza-2

One thought on “„Votul util” este pentru o nouă clasă politică!

  1. Luchian e disperat, a pierdut lupta si vrea sa „muste” niste voturi de la tine. Foarte bine ca reactionezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *