Video: Scandal intre Sechelariu si Stavarache

Un nou scandal intre Dumitru Sechelariu (fostul primar al municipiului Bacau) si Romeo Stavarache (actualul primar al orasului) a izbucnit ieri, 20 august, in sedinta Consiliului Local Bacau. Marul discordiei este aprobarea unui plan urbanistic pentru un hipermarket de aproape 10 milioane de euro, care urmeaza sa se construiasca pe terenul fostului sediul al societatii Transport Public Bacau.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii in legatura cu acest subiect, Ziarul de Bacau relateaza pe larg scandalul din sedinta CL Bacau…cel putin din perspectiva publicatiei care simpatizeaza cu PNL-ul si implicit cu primarul. Nu incape indoiala ca Desteptarea este ziarul care urmeaza sa scrie in favoarea lui Sechelariu.

Desteptarea titreaza
: „Ambitii personale, ilegalitati administrative si comanda politica: Investitori alungati din Bacau”

Ziarul ramane o arma politica in Bacau!

Mai jos puteti vedea imagini cu circul din sedinta de ieri!
Surse: ContraSENS.com si Realitatea.net

3 thoughts on “Video: Scandal intre Sechelariu si Stavarache

  1. Sper ca urmatorul primar al bacaului sa FIE un om cu capul pe umeri ! din pacate nici STAVARACHE si nici Seche nu mai sunt potriviti pentru bacau ! oricum de cand a castigat stavarache s-a culcat pe o ureche ! o sa mai faca ceva in apropierea alegerilor !

  2. un blog foarte bun kristofer, sunt nascut in bacau si imi place sa citesc lucruri pe care le postezi aici.ai grija la exprimari, in rest felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *