Chaim – Thrill You

Chaim este un dj si producator de muzica electronica nascut in Tel Aviv, Israel. Cariera sa de artist a fost cladita cu ajutorul cunoscutului label Bpitch Control din Germania, care astazi il impresariaza si ii lanseaza productiile.

Cand vorbim de Chaim, discutia ne duce automat cu gandul la productii consacrate in zona tech house ca Genesis, Carolin, Beaches, My Space, Saltamonte sau remixuri ca pentru piese ca Sei A – Smile For Me si Deep’a & Vek – 404. O parte dintre aceste melodii sunt produse in colaborare cu Guy Gerber, un alt dj si producator de exceptie din zona stilului tech house.

Cel mai nou release semnat Chaim este un EP lansat in data de 3 august 2009 la Bpitch Control, care se numeste „Thrill You” si contine 3 melodii: Thrill You, Danceable si We Do (feat. Lonya). Mie imi place Thrill You, piesa pe care am de gand sa v-o ofer astazi spre ascultare. Auditie placuta!

Aceasta piesa se va auzi in cadrul emisiunii saptamanale Unity in Diversity, show care se difuzeaza in fiecare sambata de la 20:00 – 22:00, la Radio DEEA.

One thought on “Chaim – Thrill You

  1. Chaim – Carolin… Radio Deea, ce vremuri!!!
    De mult trecute si care nu se vor mai intoarce, din pacate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *