Vibe FM in reviste si ziare

Este o luna de cand Vibe FM s-a lansat oficial. Pana acum au fost promovati doar in cadrul emisiunilor de la Radio 21, am inteles ca la Dimineata Dementa @ Radio 21 cei de la Vibe FM sunt promovati zilnic, este normal, Radio 21 este ca un fel de tata deocamdata pentru Vibe FM.

Am observat ca in ultima saptamana au bagat si reclame pe Vibe FM, reclama dureaza cam 30 de secunde si este foarte rara, deci programul nu va fi incarcat cu reclama, ceea ce este foarte bine. De altfel se pare ca nici stiri nu vom auzi daca CNA permite asta, deocamdata se discuta la CNA vis-a-vis de acest subiect. Vibe FM si One FM au cerut CNA sa nu difuzeze program local.

Vibe FM a inceput sa fie promovat si in reviste, este o mutare excelenta. Cred ca o informare a tinerilor despre Vibe FM este una benefica pentru post. Este prima reclama facuta lui Vibe FM in media, mai exact in numarul 10 din 2 mai 2008 al revistei Cool Girl, revista citita de sora mea si de mii de adolescenti.

Vibe FM are o reclama de o pagina, ce ilustreaza o imagine dintr-un autovehicul cu un volan foarte colorat si glam, iar jos troneaza textul „Dance everywhere” dupa care cititorii pot vedea frecventele Vibe FM din toata tara si adresa vibefm.ro. In inaltul paginii se poate observa logo-ul oficial „Vibe FM – Dancefloor Radio”.
Jos este o fotografie a paginii, fila scanata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *