Vasile Nistor: „Viitorul meu conteaza”

Vasile Nistor, candidat al PD-L-ului la Consiliul Judetean Bacau are un slogan demn de criticat. El are un banner electoral de dimensiuni impresionante pus pe cladirea Teatrului Municipal Bacovia in care apar trei persoane, aorecum plinte de inocenta, dupa care sloganul lui: „Viitorul meu conteaza„, „Vreau o sansa”.

Ori cineva aici a gresit, ori este el prea sincer. Cum sa spui alegatorilor ca viitorul tau conteaza ma?
Foto jos!

11 thoughts on “Vasile Nistor: „Viitorul meu conteaza”

  1. Si eu am inteles ca viitorul lui V.N conteaza. Si prietenii mei la fel. Inseamna ca nu ne pricepem la politica. Deci n-avem motiv sa-l votam. Dar altceva e mai important: la ce functie candideaza?

  2. mai…viitorul copilului (noua generatie) conteaza…deaang desteptarea ce vroiai sa scrie „viitorul meu conteaza”-a spus copilul asa vroiai sa scrie pe banner sa intelegi u…si nu prea imi pasa de prietenii tai

  3. Parerea mea e ca avem un mesaj centrat pe VIITORUL si SANSA micutzului. e clar ca nu este vorba de candidatul pd la CJ…imaginea lui fiind foarte mica in comparatie cu celelalte personaje. oricum, mi se pare o abordare interesanta din punct de vedere al culorii, personajelor, chiar dc nu par autohtone, etc. ORICUM SE STIE…Moldova e a PSD-istilor :))

  4. eu am ft multa in credere in PD-l doarece psd au multe planuri initiate si cand incep sa faca o treaba o fac de mantuiala eu mai bine votez PD-L decat PSD cine e cu mn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *