Vă mulțumesc!

Vă mulțumesc tuturor pentru semnăturile voastre din precampanie, pentru tot ajutorul pe care mi l-ați acordat în toată această perioadă electorală, dar mai ales pentru voturile și încrederea de astăzi!

Responsabilitatea pe care o simt e uriașă și nu o să vă dezamăgesc, indiferent de postura pe care o voi avea după ziua de azi.

Ca să știți, nu voi face niciun compromis politic și nu mă voi alia cu nimeni la nivel local. Sunt și voi rămâne reprezentantul tinerilor și al cetățenilor!

Cât despre scor, aștept numărătoarea. Poate apare și vreun exit-poll. Vă țin la curent! Urmează o seară lungă.

#bacau2016

ghinghes vot bacau 2016

6 thoughts on “Vă mulțumesc!

  1. Tinere domn, nu te-am votat la primar caci nu cred ca ai fi avut puterea de a lupta cu un consiliu ostil.

    Te-am votat la consilier local și sper sa ai numarul necesar de voturi si astfel te vei putea roda in lupta politica.

  2. Cristi, te-am votat ieri, desi nu stiu multe despre tine dar am doi copii studenti, cam de varsta ta si m-am gandit la ei atunci cand am pus stampila pe buletinele de vot. Sunteti o generatie tanara , cu alta mentalitate, care poate schimba in bine tara asta. E sansa voastra si va acord toata increderea mea. Le doresc succes tuturor tinerilor care se zbat aici, in tara, pentru un viitor mai bun!

  3. La fel am gandit si eu, ca esti potrivit pentru consiliul local si te-am votat. este nevoie de un consilier transparent si corect, care sa nu fie ghidat de interesele altora si prin care putem afla si noi ce se petrece in consiliul local. sunt sigur ca va fi greu pt ca sunt cativa analfabeti pe acolo si o sa fie greu nu doar sa iti impui punctul de vedere, ci si sa ii faci sa te inteleaga pe cei mai multi dintre ei. succes si multe reusite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *