Trei idei noi pentru Bacău pe platforma Inițiativa Băcăuană

La începutul lunii noiembrie am lansat InitiativaBacauana.ro, un blog colectiv care își propune să adune idei și oameni cu și pentru Bacău. Pe această platformă găsiți atât radiografii și analize ale situației în care se află diverse domenii publice din Bacău, dar mai ales propuneri de îmbunătățire a vieții cetățenilor din oraș și județ.

Deocamdată suntem 5 oameni pe platformă, dar și-au manifestat dorința de a contribui mulții alții, care să scrie și să facă parte din grupul de inițiativă. Le așteptăm cu nerăbdare materialele.

Dacă și voi sunteți interesați să fiți unul dintre băcăuanii cu idei pentru Bacău, vă așteptăm. Cu un e-mail la contact@initiativabacauana.ro se rezolvă.

idei initiativa bacauana

Ne-am propus să lansăm câte un material în fiecare zi, iar în ultima săptămâna ne-am ținut de plan. Trei dintre articolele din ultimele zile sunt ale mele și fac referire la 3 subiecte foarte importante pentru mine, pe care le urmăresc de mult timp:

Vă invit să le citiți cu mare atenție, căci sunt chestiuni care ne afectează pe toți.

Acestora li se adaugă ideile colegilor mei: Andrei Andronic a scris despre cum putem dezvolta turismul din județ, iar Vlad Popovici a vorbit despre ceea ce știe cel mai bine, și anume problemele elevilor băcăuani.

Vor urma și altele, așa că ținem aproape! 🙂

cristian-ghinghes-bicicleta-bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *