O toamnă trance: Armada Night și Armin Only!

Ce seară minunată… Pe bune! În ultimele ore au fost anunțate două evenimente care m-au făcut, și nu exagerez, să radiez de fericire. Trancerul din mine a țipat de bucurie când a văzut că Armada Night revine cu cel de-al doilea eveniment pe anul acesta la București și că Armin van Buuren aduce Armin Only – Intense în România!

4 octombrie, Arenele Romane: Armada Night cu, atenție: Alexander Popov, Susana, Mark Sixma, Simon O’Shine, Snatt & Vix și Alexandra Bădoi.
Pe scurt, avem un eveniment de genul A State of Trance dar sub sigla Armada Night. 4 DJs și 2 vocaliste! Este al doilea eveniment Armada Night pe anul acesta pus la cale de băieții de la Snatt & Vix, după ce în primăvară am văzut la Arene duo-ul uplifting trance Aly & Fila, alături de Christina Novelli (recenzia o găsiți aici).

armada night octombrie 2014

8 noiembrie, Romexpo: Armin van Buuren prezintă Armin Only – Intense. Pe final de turneu mondial și după ce a dus show-ul său în zeci de locații, Armin van Buuren aduce Armin Only – Intense la București. Îi va avea alături, ca pe tot parcursul turneului, pe Cindy Alma, Fiora, Eller van Buuren, Richard Bedford, Trevor Guthrie, Lauren Evans și Laura Jansen. Am mai văzut Armin Only – Intense la Sofia, dar asta nu înseamnă că voi rata evenimentul de la București. Categoric, setul va fi puțin diferit, iar set-up-ul puțin schimbat. Abia aștept!

Toamna se numără evenimentele trance! 🙂

P.S.: Dacă astea două ies bine, cine știe, la primăvară putem avea ASOT 700.

armin only bucuresti 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *