E scandalos felul în care Titan își transportă pâinea! (foto)

Azi-noapte, înainte să mă culc, m-am uitat pe geam să verific dacă mai plouă. Jos, în stradă, câțiva domni de la Titan descărcau dintr-un camion pâine pentru magazinele de la colțul străzii. Se întâmplă des să iau pâine de jos, însă după ce am văzut aseară mi-am zis că de-acum înainte voi lua numai pâine împachetată de la magazinele de cartier. În hipermarketuri treaba e diferită, pâinea neîmpachetată fiind pusă cu mănuși în rafturile dedicate.

Așa cum se poate vedea în fotografiile de mai jos, Titan S.A., unul dintre cei mai mari producători de pâine din România, nu ține la igienă și la siguranța alimentară. Aprovizionarea cu pâine lasă de dorit.

Coșurile în care se află pâinea nu sunt acoperite și stau direct pe podeaua extrem de murdară a camionului. În plus, angajatul responsabil cu aprovizionarea nu are mânuși și, lucrul care m-a scărbit cel mai tare, n-are nicio problemă să își folosească picioarele când mută coșurilor cu pâine.

Oare Titanul face la fel și cu chiflele pe care le face pentru McDonald’s? 🙂 În fine, poftă bună! Eu voi depune o reclamație la Protecția Consumatorului.

4 thoughts on “E scandalos felul în care Titan își transportă pâinea! (foto)

  1. Crezi ca aia de prin hipermarketuri e mai „frumos tratata”? Intr-un magazin mare, ma indoiesc ca aia stau sa isi puna manusile cand o scot din cuptor si o aduc la raft.

  2. Peste ceva timp o sa ajungem sa avem doar paine feliata in magazin. Iar cea neambalata sa se gaseasca doar in supermarketuri unde oricum ai punga speciala in care sa ti-o pui singur. Dar mai trebuie sa treaca ceva timp pana atunci.

  3. Arata mai mult decat bine daca stai de gandesti la ceea ce am vazut in alte partii… avand in vedee ca suntem in secolul 21 si ca toata lumea e ceva mai pornita pentru legi de protectia muncii nu ar mai trebui sa exista asa ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *