Teribiliști, inconștienți și buni de legat

Acești tineri, care sunt prinși mangă la volan, care își încurajează pipițele fără carnet să urce la volan și să șofeze pe drumurile publice, ori care nu mai au carnet, deci în general cei care ne pun pe toți ceialalți în pericol merită nu doar să nu mai aibă dreptul de a conduce autovehicule unu, doi, trei ani de zile, dar și să fie puși la gazeta de perete.

Serios! Mi-ar plăcea ca Poliția Rutieră să comunice și numele celor care fac porcării de genul celor de mai jos. Nu de alta, dar să știm și noi de cine să ne ferim! Sau să anunțăm imediat autoritățile dacă îi vedem la volan după ce au băut sau când au permisul suspendat.

  • La data de 6 ianuarie 2015, în jurul orei 03.00, o patrulă de siguranță publică aflată în serviciul de patrulare pe strada Chimiei din municipiul Bacău a depistat în flagrant o minoră de 17 ani care conducea un autoturism. Din verificări a rezultat că autoturismul a fost condus pe drumurile publice în aceeași seară de către tânărul de 23 de ani, care are dreptul de a conduce suspendat din data de 26.12.2014. Detalii.
  • La data de 29.12.2014, în jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victime, pe strada Calea Republicii din municipiul Bacău. Din verificările efectuate a rezultat că tânărul de 27 de ani are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Detalii.
  • La data de 28.12.2014, in jurul orei 04:00, polițiștii au oprit în trafic pe strada Alecu Russo din Bacău, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 22 de ani. Detalii.
  • La data de 20.12.2014, in jurul orei 03:30, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Stefan cel Mare din Bacău, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 19 ani. Detalii.

Turnați-i! Cu cât eliminăm mai multe pușlamale de acest gen din trafic, cu atât șansele să ajungem sănătoși acasă sunt mai mari. Iar asta e valabil nu doar pentru șoferi, ci și pentru pietoni.

One thought on “Teribiliști, inconștienți și buni de legat

  1. Sa-i toarne,n-am nimic impotriva,dar sa se faca ceva si cu masinile parcate neregulamentar,mai ales la colturile intersectiilor nesemnalizate prin semafor,obtureaza campul vizual si se pot produce multe accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *