O treabă bună: studenții vor putea cumpăra bilete de tren din Regie

Astăzi, CFR Călători a anunțat deschiderea unei noi agenții de voiaj în București, în Complexul studențesc Regie. E foarte utilă!

Eu nu stau în Regie, dar am mulți prieteni care lasă pe ultima sută de metri biletul de tren și, în Gara de Nord, când pleacă acasă, se trezesc că sunt nevoiți să stea în picioare în tren.

Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor primite din partea publicului, CFR Călători deschide o nouă agenţie de voiaj într-unul dintre cele mai mari campusuri universitare din Bucureşti.

Agenţia de Voiaj REGIE este situată în Splaiul Independenţei nr. 290, sector 6 şi funcţionează în incinta Oficiului Poştal nr. 16, Ghişeul nr. 2, din Complexul Studenţesc Regie.

În noua locaţie, toate persoanele care doresc să călătorească cu trenul spre destinaţii interne pot achiziţiona biletul/abonamentul dorit din oferta comerciala variată şi accesibilă a companiei.

Agenţia este deschisă de luni până vineri între orele 10:30-17:30, iar informaţii despre oferta comercială, facilităţi de călătorie şi alte reduceri sunt disponibile la numărul de telefon 0725.304.145. SURSA: CFR

cfr locomotiva instagram

2 thoughts on “O treabă bună: studenții vor putea cumpăra bilete de tren din Regie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *