Stavarache vs. Hrebenciuc in toamna 2009

Avand in vedere ca Romeo Stavarache (primar al municipiului Bacau si vicepresedinte al Partidului National Liberal) este seful de campanie al lui Crin Antonescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din toamna iar Viorel Hrebenciuc (deputat de Bacau si lider al grupului social-democrat in Camera Deputatilor) este seful de campanie pentru Mircea Geoana, cei doi lideri politici locali vor avea ocazia sa se infrunte direct, culmea, chiar la nivel central, intr-una dintre cele mai importante si interesante campanii electorale din istoria post-decembrista a Romaniei.

2 thoughts on “Stavarache vs. Hrebenciuc in toamna 2009

  1. Mi se pare doar mie sau unul din cei 2 arata de parca i-ar place whiskey-ul, iar altuia "baieteii"…?! Misto politicieni…

    In alta ordne de idei, am vazut ca parculetul din centru, cel din fata stadionului, este de vanzare. Se poate vedea chiar o tabla metalica pe care apare scris si un nr. de tel. Oare al cui o fi… SUGESTIE DE ARTICOL pt. Kristofer.
    Vad ca in Romania orice se poate vinde sau cumpara. Deja de cativa ani parcul Cancicov a inceput sa fie sectionat…mai un atelier de tamplarie, mai o biblioteca, o terasa…2,3..o suta, un restaurant si tot asa. O sa ajungem sa crestem bonsai pe stalpii de iluminat, ca aia ocupa putin spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *