Spectacol la minifotbal

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

Derby-ul etapei a XVIII-a s-a disputat duminică seara de la ora 19.00, pe baza sportivă Lider Sport, între Dedeman şi liderul la zi, Tofan Sport. „A fost cel mai frumos meci al etapei, atât din punct de vedere al tehnicităţii cât şi al sportivităţii ambelor echipe”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul competiţiei de minifotbal din Bacău. Jimbu Vasile a fost declarat jucătorul meciului, graţie unor reuşite excepţionale, deşi jocul echipelor în ansamblu a fost cel care a făcut diferenţa faţă de celelalte meciuri ale etapei. În urma acestei partide, Tofan Sport mai trece un hop în consolidarea poziţiei de lider, în timp ce Dedeman se pregăteşte de o serie de meciuri destul de dificile.

Un alt derby, dar disputat între echipele din a doua parte a clasamentului, a fost cel disputat între FC Nordului şi Red Team, încheiat cu victoria celor de la Nordului care se distanţează momentan de zona gri a clasamentului. Tânărul jucător de doar 18 ani al celor de la FC Nordului, Bărbulescu Adrian, cunoscut şi sub numele de „Bănel”, a fost cel care a făcut din nou diferenţa pe teren. Bănel, deşi excelează la multe capitole, nu a reuşit până acum să fie remarcat pentru a face pasul la un nivel superior, evoluând în acest moment doar la echipa de minifotbal, dar şi ca junior în echipa celor de la Filipeşti.

X-Carp a continuat în această etapă pe acelaşi trend pozitiv reuşind să se impună în faţa celor de la FC Transport Bistriţa, cu scorul de 6-4, datorită motorului întregii echipe, Ichim Adrian. După o serie de meciuri nu prea reuşite Fortuna ’40 s-a impus în cadrul acestei etape chiar la scor în faţa celor de la FC Afezam. Dirijorul acestei victorii sau altfel spus, după o celebră devenită de acum afirmaţie, cel care a şi centrat şi a şi dat cu capul, a fost Andrei Liviu, în absenţa căruia propabil rezultatul ar fi fost cu totul altul.

FC Coriolan vs. Nuntaşii Poşta Atlassib a reprezentat un alt meci destul de echilibrat cel puţin în prima repriză în care coriolanii au fost nevoiţi să-l întrebuinţeze la maxim pe Codrin Pop care deja se remarcă ca unul dintre cei mai buni portari de pe terenul de minifotbal. Prin urmare rezultatul final de 4-3, se datorează într-o mare măsură lui Codrin Pop.

Legendele, surpriza incontestabilă a acestui campionat, au reuşit din nou o victorie frumoasă în faţa celor de la SC Andisimo, consolidându-şi locul trei în clasament. Experienţa individuală şi relaţiile de joc au fost cele care au înclinat balanţa în favoarea echipei conduse din teren de Căprioară Ionuţ.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *