Scurte politice de pe Facebook

1. Cosmin Necula, deputat PSD de Bacău, s-a apucat de interpelări parlamentare la adresa membrilor executivului imediat după căderea Guvernului Ponta. De parcă lipsa asistenţilor medicali şi a supraveghetorilor de la Bazinul olimpic n-ar fi o problemă care ar data încă din perioada 2008-2012, când era consilier local. Nu-l acuz de lipsă de curaj, dar membrilor guvernului PSD nu le-a pus nicio întrebare în aceşti aproape 3 ani de mandat.

2. Lucian Ciubotaru, deputat PNL de Bacău, are un mesaj aproape porno pentru Rovana Plumb:

Doamna ministru cu chiloțeii la vedere, această „activista” pana la penibil a PSD, a dat-o în bara…din nou. Nu cu mașinile personale pe care le-a înmatriculat în Bulgaria ci cu taxa de timbru. „Practic, prin aceasta decizie, lidera PSD- Rovana Plumb a fost umilita de Curtea Europeană de Justiţie din Luxemburg demonstrandu-i ca a obligat o multime de romani sa plateasca ilegal timbrul de mediu pentru masinile aduse de afara.”

3. Mădălin Blidaru lasă societatea civilă pentru PMP aka Partidul Mişcarea Preşedintelui. A fost ales azi preşedinte al Organizaţiei de Tineret Sector 3. Nu ştiu cât de fericit este alături de Traian Băsescu, care încet dar sigur devine pentru noi un Vadim doi, adică naţionalist şi xenofob, dar îi urez succes! Ca să fac o glumă, ne vedem la guvernare? 🙂

4. Poate că o să vi se pară incredibil, dar da, există TSD-işti care au curajul să se dezică de conducerea organizaţiei de seniori. Se întâmplă în Sector 5, unde tinerii PSD-işti nu vor cu Cristian Rizea.

scurte facebook necula ciubotaru blidaru rizea

One thought on “Scurte politice de pe Facebook

  1. Mi se pare ca Tariceanu a introdus taxa de mediu,iar Plumb nu s-a impotrivit si nimeni altcineva din gasca lor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *