Scripat si Roman au negociat cu soferii din Bacau – foto

Ieri s-a desfasurat in Bacau un miting de protest impotriva taxei auto (foto + video) – click!. Dupa ce plecarea soferilor din parcarea Stadionului Municipal ei s-au imprastiat. Vazand ca nu se mai intampla nimic, am plecat acasa sa postez ceea ce s-a intamplat pana la ora 14:30.

La ora 15:30 automobilistii s-au adunat din nou si au mers iarasi in parcarea de la stadion. Acolo au scandat aceleasi lucruri: „Jos taxa!”, „Jos guvernul!”, „Jos Tariceanu”, „Hotii!”, etc.

Imediat au aparut Dorin Roman (reprezentant al Politiei Rutiere Bacau) si subprefectul Constantin Scripat. Dorin Roman a fost prezent si la manifestarile de la pranz, reusind sa impedice tentativa soferilor de a bloca o artera principala a municipiului Bacau.
Scripat s-a dus impreuna cu Roman in parcarea de la stadion pentru a linisti proprietarii de autovehicule si din cate am inteles a reusit sa o faca prin raspunsurile inteligente pe care le-a dat protestatarilor.

Cu amabilitatea lui Chiriac George puteti vedea patru fotografii de la negocierile de ieri dupa-amiaza dintre autoritati si soferi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *