Săriți, ne-au arestat invitatul!

Astăzi, senatorul, informatorul, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a fost condamnat definitiv la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare pentru utilizarea de informații privilegiate și constituirea unui grup infracțional organizat, în dosarul Rompetrol.

Faza tare nu constă numai în faptul că niște indivizi care au manipulat piața de capital, au delapidat și au spălat mulți bani plătesc pentru faptele lor, ci și că Antena 3 a rămas fără un dintre lătrăii invitații săi permanenți de marcă.

Pe la prânz, Sorin Roșca Stănescu anunțase pe pagina sa de Facebook că va participa la ora 16:00 la o emisiune la Antena 3. Între timp, Curtea de Apel București a dat soluția, luându-i practic prilejul de a merge în platourile Intact să vorbească, desigur, despre Băsescu & friends. Țeapăăăăăă!

Morala? Nu vă faceți publice planurile dacă știți că e posibil să mergeți la răcoare!

srs-antena-3

One thought on “Săriți, ne-au arestat invitatul!

  1. Tinere, ştii ce te ţine pe tine departe de-a fi un adevărat jurnalist? Faptul că susţii un partid care ne-a ţinut pe loc 20 de ani. Şi îţi vei da seama prea târziu cât de mult te-a orbit fanatismul politic, în speranţa de-a te face remarcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *